Închide meniul

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez s-au retras în sala de forţă. Imaginea virală cu care şi-au cucerit fanii. Au adunat imediat milioane de aprecieri!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2021, 13:31

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez s-au retras în sala de forţă. Imaginea virală cu care şi-au cucerit fanii. Au adunat imediat milioane de aprecieri!

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, nou tatuaj

Georgina Rodriguez şi Cristiano Ronaldo/ profimediaimages.ro

Superstarul lusitan a răbufnit după ce a avut una dintre ratările carierei. Ronaldo a dat de pământ cu tricoul de joc, gest care i-a adus un nou val de critici în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Cristiano şi-a găsit liniştea după episodul din meciul cu Genoa. Portughezul a postat o fotografie pe Instagram, alături de partenera sa, Georgina. Lusitanul este mai fericit ca niciodată în sala de sport, acolo unde petrece ore bune în fiecare zi.

După cum era de aşteptat, imaginea a devenit virală în scurt timp şi a strâns nu mai puţin de 6.5 milioane de aprecieri în doar 3 ore. Ronaldo este unul dintre cei mai urmăriţi sportivi de pe reţelele de socializare. Pe Instagram, CR7 are 275 de milioane de urmăritori.

 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Georgina Rodriguez, alături de Cristiano Ronaldo tot timpul

Partenera lui CR7 este alături de portughez tot timpul. La fel ca vedeta lui Juventus, modelul argentinian petrece mult timp în sala de sport, motiv pentru care rezultatele sunt pe măsură. Acesta s-a antrenat şi astăzi alături de Cristiano, iar la finalul sesiunii a transmis un mesaj urmăritorilor.

"Antrenament alături de cea mai bună companie", a scris partenera lui Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Exemplul lui Cristiano Ronaldo îl poţi urma şi tu, fără să te mai deplasezi la sala de fitness. Poţi să ai sala ta de sport chiar la tine acasă cu ajutorul AloShop.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Poţi avea sala ta de forţă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine. Noi te ajutăm să faci asta.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo şi-a găsit liniştea
  • Postarea virală a vedetei lui Juventus

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și