Închide meniul
Foto

Cristina Ich, după ce a fost surprinsă în ipostaze „pasionale” cu Alexandru Piţurcă. Ce a spus despre împăcare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 septembrie 2023, 9:43

Reclamă

Cristina Ich, după ce a fost surprinsă în ipostaze „pasionale” cu Alexandru Piţurcă. Cristina Ich a spus adevărul despre relaţia cu Alexandru Piţurcă. Cei doi au fost surprinşi în timp ce se sărutau pasional, în luna mai,  şi toată lumea se gândea la împăcarea anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Ich spune că nu se pune problema să se împace cu Alexandru Piţurcă. Totuşi, superbul fotomodel a precizat că a rămas în relaţii bune cu fostul partener de dragul băieţelului pe care îl au împreună. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO)

Cristina Ich, după ce a fost surprinsă în ipostaze „pasionale” cu Alexandru Piţurcă

„Da, într-adevăr, am avut norocul să păstrăm o relație normală și firească, și pot să spun că am fost și suntem prieteni buni. Și când spun asta, nu mă refer la genul de prietenie în care împărțim bilete la cinema sau rețete de prăjituri.

Când am hotărât să ne despărțim, a fost o decizie discutată și asumată ca fiind cea mai bună pentru amândoi. Nu a fost o despărțire în stilul «film dramatic», ci mai degrabă am trecut la capitolul „continuăm ca prieteni”. Am înțeles că suntem în același echipaj când vine vorba de Noah.

Așa că, să facem o comparație în stilul lui Noah: suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune, cooperăm pentru a proteja interesul nostru comun, care este fericirea lui. În esență, suntem parteneri în misiunea de a-l crește pe Noah fericit și echilibrat.

Reclamă

Noi suntem echipa lui Noah, nu doar doi oameni care s-au intersectat pentru o perioadă. Nu ne-am despărțit în termeni urâți, nu am avut ceva de împărțit, ci mai degrabă am fost dedicați să fim părinții lui și să facem tot ce putem pentru el”, a spus Cristina Ich pentru unica.ro.

Cristina Ich a renunţat la haine şi a pozat aproape goală

Cristina Ich, iubita lui Alexandru Piţurcă, a renunţat la haine şi a pozat aproape goală. Postarea a devenit imediat virală, iar fanii au reacţionat imediat.

În vârstă 36 de ani, Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România. Iubita fiului lui Victor Piţurcă este şi unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri.
Cristina Ich a făcut senzaţie pe reţelele de socializare după ce a scăpat o imaginea cu ea fără haine. Fanii au reacţionat imediat.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ar arăta așa „Apocalipsa”, cu toții am vrea sa vină!„, „Perfecţiunea într-un singur om, o singură femeie”, „Eşti de poveste” sau „Piţurcă să fie sănătos” au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și