Închide meniul
Foto

„Dacă ar arăta așa ‘Apocalipsa’, cu toții am vrea să vină!” Cristina Ich a renunţat la haine şi a pozat aproape goală

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 august 2023, 18:19 / Actualizat: 2 august 2023, 19:19

Reclamă
„Dacă ar arăta așa ‘Apocalipsa’, cu toții am vrea să vină!” Cristina Ich a renunţat la haine şi a pozat aproape goală

Cristina Ich a renunţat la haine şi a pozat aproape goală

Colaj Instagram

Cristina Ich, iubita lui Alexandru Piţurcă, a renunţat la haine şi a pozat aproape goală. Postarea a devenit imediat virală, iar fanii au reacţionat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă 36 de ani, Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România. Iubita fiului lui Victor Piţurcă este şi unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri.
Cristina Ich a făcut senzaţie pe reţelele de socializare după ce a scăpat o imaginea cu ea fără haine. Fanii au reacţionat imediat.

Cristina Ich a renunţat la haine şi a pozat aproape goală

Dacă ar arăta așa „Apocalipsa”, cu toții am vrea sa vină!„, „Perfecţiunea într-un singur om, o singură femeie”, „Eşti de poveste” sau „Piţurcă să fie sănătos” sunt câteva dintre comentariile fanilor. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU CRISTINA ICH ÎN GALERIA FOTO)

Cristina Ich și-a cucerit socrul. Ce a spus Victor Pițurcă despre iubita fiului său și cu cine seamănă micuțul Noah

Victor Pițurcă este mândru de nepoțelul său și spune că a primit o mulțime de mesaje de felicitare. Mai mult, fostul selecționer are cuvinte de laudă la adresa Cristinei Ich.

Le spuneam alor mei de dimineață că au pus Alex sau Cristina pe Fcaebook. Am fost sunat de multă lume, credeam că este pentru că am câștigat Liga Campionilor. Toți spuneau ce frumos e Noah. Mulți din familia mea spun că seamănă cu Alex. Eu spun că seamănă cu Cristina. Așa percep eu. Am o noră superbă. Probabil că îl invidiază mulți pe Alex”, a spus Victor Pițurcă în exclusivitate la AntenaSport.

Reclamă

Cristina Ich, confesiune emoţionantă făcută

Într-un moment plin de sensibilitate, Cristina Ich le-a mărturisit fanilor că banii nu reprezintă fericirea.

”Îmi plac banii, dar nu sunt condusă de ei și nu o să ma las condusă de ei niciodată. Dacă nu fac lucrurile din plăcere mai bine nu le mai fac că plătesc cu foarte multă suferință (…) Urăsc că nu pot să mă prefac că nu sunt bine, când o să pot să fiu și eu diplomată.

Am obosit foarte tare și mi-am dat seama că nu mai pot spune nimic pe insta. Nu mai fac lucrurile cu plăcere și se simte. Îmi e foarte dor să fiu liberă. Poate pare aberent, dar asta nu e viață, e Pușcărie (virtuală). Faci pe plac altora și își dai seama că pentru tine nu faci nimic. Bani, bani, bani, rahat, nu e ca și cum sunt totul, cel puțin nu cu prețul suferinței mele. Asta simt acum, poate mâine o să fie bine. Voiam să mai zic ceva, dar mai bine…nu”, a fost mesajul postat de Christina Ich, conform ciao.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și