Închide meniul

Cristina Ich și-a cucerit socrul. Ce a spus Victor Pițurcă despre iubita fiului său și cu cine seamănă micuțul Noah

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 10:47

Reclamă

Victor Pițurcă este mândru de nepoțelul său și spune că a primit o mulțime de mesaje de felicitare. Mai mult, fostul selecționer are cuvinte de laudă la adresa Cristinei Ich. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Le spuneam alor mei de dimineață că au pus Alex sau Cristina pe Fcaebook. Am fost sunat de multă lume, credeam că este pentru că am câștigat Liga Campionilor. Toți spuneau ce frumos e Noah. Mulți din familia mea spun că seamănă cu Alex. Eu spun că seamănă cu Cristina. Așa percep eu. Am o noră superbă. Probabil că îl invidiază mulți pe Alex”, a spus Victor Pițurcă în exclusivitate la AntenaSport.

Victor Pițurcă sărbătorește 34 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor

7 mai este cea mai importantă zi din istoria fotbalului românesc. În 1986, Steaua câștiga Cupa Campionilor Europeni, performanță unică în istoria fotbalului românesc. Printre protagoniștii acelui parcurs istoric a fost și Victor Pițurcă. De altfel, acesta a fost golgheterul echipei în campania europeană 1985-1986. 

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, ora 16:30, în primul tur la Trophee Clarins. Al doilea meci de la revenire 15:35 Foto„Am şi eu viciile mele” Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani: „Sunt un bun băutor de prosecco!” 15:23 Dinamo vrea să transfere un campion al României! „Câinii” au planuri mari înainte de barajul cu Csikszereda 14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” Vezi toate știrile
Citește și