Închide meniul

Cristina Neagu intră în lupta împotriva coronavirusului: va dona pentru Crucea Roşie

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 13:56

Reclamă
Cristina Neagu intră în lupta împotriva coronavirusului: va dona pentru Crucea Roşie

Mediafax Foto / Sorin Pana via Hepta

Cristina Neagu a anunţat că va face o donaţie

Cristina Neagu se alătură astfel iniţiativei la care iau parte şi alţi mari sportivi din România. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Trecem printr-o perioadă plină de incertitudini și cred că fiecare dintre noi se străduiește să dea o mână de ajutor. Am luat decizia ca tricourile galbene din colecția personală CN8 să fie reduse la prețul special de 70 de lei, iar toate veniturile din vânzarea lor vor fi donate către Crucea Rosie Romana, pentru achiziționarea de materiale necesare în spitale în această perioadă", a fost anunţul făcut de Cristina Neagu. Preţul unui tricou va fi de 70 de lei. 

Cristina Neagu, cu contractul suspendat la CSM Bucureşti

Cristina Neagu a primit în urmă cu câteva zile vestea că CSM Bucureşti a suspendat toate contractele de activitate sportivă pe durata stării de urgenţă din România. 

"Participanții la activitatea sportivă beneficiază pe durata suspendării contractelor de activitate sportivă de o indemnizație de 75 la sută din drepturile în bani aferente activității sportive prestate, dar nu mai mult de 75 la sută din câștigul salarial mediu brut prevăzut de Legea Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pe anul 2020 (număr 6/2020). 
Decizia va fi suspendată în momentul în care oficialitățile vor ridica starea de urgență. Să sperăm că acest lucru se va petrece cât mai repede posibil"
, se arată în comunicatul postat de clubul CSM Bucureşti. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

22:22

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

22:00

Dinamo – Pelister 34-25! „Dulăii” au dat recital şi au obţinut a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor

21:50

LIVE TEXTFCSB – RFS 2-1. Bîrligea şi Ştefănescu au marcat pe Arena Naţională! Chiricheş a reuşit o pasă decisivă

21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și