Închide meniul
Foto

Cu amanta Corina Caciuc lângă el, Laurenţiu Reghecampf a lansat acuzaţii dure la adresa fostei soţii: „Un joc dezgustător!”

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2022, 20:29

Reclamă
Cu amanta Corina Caciuc lângă el, Laurenţiu Reghecampf a lansat acuzaţii dure la adresa fostei soţii: „Un joc dezgustător!”

Laurenţiu Reghecampf, alături de Corina Caciuc

fanatik.ro

Laurenţiu Reghecampf a postat pe reţelele de socializare un răspuns interviului dat de mama Asianei Peng. Aceasta a vorbit în termeni duri despre actuala parteneră a antrenorului Universităţii Craiova. Laurenţiu Reghecampf acuză că Silviana a intrat în „jocul dezgustător” al fostei soţii. În contextul în care Reghecampf este căsătorit cu Anamaria Prodan, se poate deduce că mesajul se adresează Marianei Pfeiffer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a lansat acuzaţii dure la adresa fostei soţii

Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei. Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare.

Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect. Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa.

Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva. Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea.

Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie ”prinsă la mijloc” și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui. În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!„, a fost mesajul postat de Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Atac fără precedent la Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc primește lovitură după lovitură. Amanta lui Laurențiu Reghecampf este atacată din toate părțile după pictorialul pe care l-a făcut, de Sărbători, alături de antrenorul Universității Craiova. Anamaria Prodan a făcut-o praf cu fiecare ocazie de tânăra de 29 de ani, dar nu este singura care a reacționat vehement. A venit rândul celei care i-ar putea deveni soacră lui Reghecampf, Silviana Peng.

Mama Asianei Peng a rupt tăcerea. Silviana Peng a vorbit despre relația pe care o are fiica ei cu Luca Reghecampf, copilul pe care tehnicianul îl are cu Mariana Pfeiffer. Când a fost întrebată despre Corina Caciuc, femeia a cedat nervos.

Reclamă 4 / 0/3

N-o fi totul real, or mai lipsi diverse, or mai fi puse în plus, dar firul e totuși același. Să desparți o familie cred că e cel mai mare păcat pe lumea asta.

După ce și cât am citit, o văd pe această Caciuc cam așa: după idila cu Kamara și cu 5 miliarde câți or mai fi fost înainte, că nu i-a numărat nimeni, eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat.

Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături in nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie? Oare nu te macină nimic, in interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?„, a declarat Silviana Peng pentru fanatik.ro.

Fiica Silivanei, Asiana Peng, este o fostă gimnastă și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Luca Reghecampf. Cei doi au și lăsat de înțeles că au de gând să se căsătorească. În schimb, antrenorul Universității Craiova este pe punctul de a divorța de Anamaria Prodan. Prima înfățișare în procesul de divorț este programată peste mai puțin de o lună, pe 7 februarie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și