Închide meniul

Cu ce avere se alege Sara Carbonero după divorţul de Iker Casillas. Legenda Madridului are în conturi peste 350 de milioane de euro

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 13:37

Cu ce avere se alege Sara Carbonero după divorţul de Iker Casillas. Legenda Madridului are în conturi peste 350 de milioane de euro

ProfimediaImages

Sara Carbonero şi Iker Casillas s-au despărţit

  • Iker Casillas divorţează de Sara Carbonero
  • Cei doi au fost 11 ani împreună

Averea lui Iker Casillas este estimată la peste 350 de milioane de euro. Fostul portar de la Real Madrid şi Porto a investit în imobiliare de lux şi are 4 companii în valoare de 25 de milioane de euro. El are mai multe proprietăţi, spaţii comerciale, dar şi mai multe case în Madrid. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, Sara Carbonero nu se poate lăuda cu aceleaşi cifre, averea ei fiind una de 1.1 milioane de euro, dar şi trei case în Toledo, oraşul ei natal. Firma care produce vestimentaţie are un profit anual de 500.000 de euro. 

Sara Carbonero şi Iker Casillas au anunţat divorţul

Vineri, Iker Casillas, marea legendă a fotbalului spaniol, a anunţat că va divorţa de Sara Carbonero. El a transmis un mesaj public, singurul legat de despărţirea celor doi.

Reclamă

"Atât eu, cât şi Sara ne simţim extrem de mândri de familia pe care o formăm şi de faptul că am putut împărtăşi o dragoste care ne-a umplut de fericire în toţi aceşti ani. Astăzi, dragostea noastră de cuplu o ia pe căi diferite, însă nu ne îndepărtează deoarece continuăm împreună în provocarea frumoasă de a fi părinţi dedicaţi, aşa cum am făcut-o şi până acum. Este o decizie extrem de gândită, luată de comun acord.

Respectul, afecţiunea şi prietenia vor rămâne pentru totdeauna. Prioritatea noastră este ca din dragoste şi compromis, să ne împărţim bunăstarea şi educaţia copiilor noştri şi să îi protejăm pentru a creşte într-un mediu stabil şi sănătos.

Reclamă

Cu aceste cuvinte, cerem să ni se respecte intimitatea în astfel de momente de schimbare. Acestea vor fi singurele cuvinte publice pe care le vom face atât în prezent, cât şi în viitor. Vă mulţumim pentru înţelegere", a transmis Iker Casillas.

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bornă senzațională atinsă de Lionel Messi în Bayern - PSG
Liga Campionilor • 8 mart., 21:50
Bornă magnifică atinsă de Lionel Messi în Bayern – PSG. Numai Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas îl mai depăşesc pe starul argentianian
Iker Casillas a început o nouă poveste de dragoste alături de Ana Quiles
Extra • 5 feb., 13:53
FOTO
Iker Casillas a trecut peste divorțul de Sara Carbonero! Cum arată noua sa iubită, care este cu 11 ani mai tânără decât el
Extra • 14 nov., 9:06
Liviu Guţă, dezvăluire fabuloasă despre Iker Casillas: „E prietenul meu, fratele meu, mi-a dat mesaj de ziua mea!”
Iker Casillas, într-un interviu
Extra • 10 oct., 17:03
Ce s-a întâmplat cu Iker Casillas după ce a postat mesajul „Sunt gay”. Lovitura primită de fostul mare portar
Iker Casillas, în timpul unei conferințe
Extra • 9 oct., 18:38
Iker Casillas, explicații după mesajul „Sunt gay”, de pe contul său de Twitter: „Îmi cer scuze! Contul meu a fost spart”