Închide meniul
Foto

Cu ce se ocupă acum sora Anamariei Prodan. Cum a ajuns să renunţe la două milioane de euro în favoarea vedetei

Antena Sport Publicat: 27 august 2023, 12:44

Reclamă
Cu ce se ocupă acum sora Anamariei Prodan. Cum a ajuns să renunţe la două milioane de euro în favoarea vedetei

Anamaria Prodan este noul preşedinte al unui club din România

Anamaria Prodan a semnat / Instagram

Sora Anamariei Prodan are şi ea o carieră care a ajutat-o să facă o avere. Dacă Anamaria a ales să devină agent de fotbalişti, sora ei, Anca, trăieşte bine din afacerile cu imobiliare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anca Savelio este plecată din România de 19 ani şi este măritată în Statele Unite cu fostul luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio. De atunci, ea a reuşit tranzacţii importante, care trec de 20 de milioane de euro, susţine spynews.ro. Anca are o fetiţă şi îşi petrece majoritatea timpului în Las Vegas.

Cu ce se ocupă acum sora Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit şi ce decizie a luat sora ei în momentul în care mama celor două, Ionela Prodan, a decedat, în aprilie 2018. Fosta cântăreaţă a lăsat în urmă proprietăţi în valoare de aproximativ două milioane de euro, în România, iar Anca nu a avut nicio pretenţie financiară, în contextul în care Anamaria ar fi fost cea care s-a ocupat de afacerile din ţară, alături de Ionela Prodan.

„Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică.

Noi n-am avut niciodată chestia asta să luăm banii mamei sau să trăim din banii familiei noastre. Sora mea este unul dintre cei mai mari agenți din America…din Las Vegas și Nevada. Sora mea este milionară pe picioarele ei, nu a luat nimic de la nimeni.

Reclamă

În momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ea neputând să stea în România, mi-a spus: ‘pe mine nu mă interesează nimic din ce este aici pentru că tot ce avem aici ai gestionat doar tu cu mama, eu nu am contribuit”, spunea Anamaria Prodan, în trecut.

Anamaria Prodan surprinde cu noua ei afacere

Anamaria Prodan surprinde pe toată lumea cu noua ei afacere. La numai câteva luni după ce anunţa că vrea să se îmbogăţească din înmormântări de lux, vedeta în vârstă de 50 de ani e gata să dea o nouă lovitură. Îşi deschide o agenţie imobiliară în Dubai, cu sucursală în Bucureşti.

Agentul de jucători îşi extinde aria afacerilor şi vrea să vină în ajutorul românilor care îşi doresc să îşi cumpere case în cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite. „vreau să-i feresc de țepe!”, anunţă ea.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan deţine un apartament de 4 milioane de euro în Dubai şi a locuit o lungă perioadă de timp acolo. Tot mai mulţi români îşi cumpără proprietăţi în „raiul milionarilor”, atraşi de preţurile atractive. Impresarul îşi doreşte să profite, dar şi să îi ajute pe doritori să nu îşi piardă toţi banii.

„Deoarece am locuit și locuiesc în Emirate, toți cunoscuții mă tot sunau că au fost pacăliți în Dubai de diferiți agenți imobiliari. Așa că am decis, alături de partenerul meu Gabriel Nicolaev, să deschidem o agenție în Dubai, cu sucursala în București pentru ca românii să meargă să vadă cu ochii lor despre ce este vorba, nu să-și dea economiile pe vorbele tuturor neaveniților, care se bucură la un comision de câteva mii de dolari și îi păcălesc pe toți. Eu vreau să-i feresc pe români de țepe!”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și