Închide meniul
Foto

Cu ce se ocupă fiica cea mai mare a lui Cristi Borcea! Pasiunea surprinzătoare a tinerei care este de o frumuseţe răpitoare

Reclamă

Publicat: 8 septembrie 2022, 9:49 / Actualizat: 8 septembrie 2022, 13:27

Cu ce se ocupă fiica cea mai mare a lui Cristi Borcea! Pasiunea surprinzătoare a tinerei care este de o frumuseţe răpitoare

Marea iubire a lui Cristi Borcea, cucerită definitiv de bărbatul cu care l-a înlocuit pe milionar

Mihaela Borcea și Cristi Borcea | Hepta

Cu ce se ocupă fiica cea mai mare a lui Cristi Borcea, care este de o frumuseţe răpitoare. Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Fata cea mare a omului de afaceri a împlinit de curând 19 ani şi are o pasiune surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa Borcea este fiica cea mare a lui Cristi Borcea, din căsnicia cu Mihaela. Tânăra de 19 ani stă departe de viaţa publică din România şi îşi face părinţii mândri.

Mihaela Borcea a făcut, de curând, dezvăluiri despre fiica sa. Mihaela spune că Mellisa este pasionată de arhitectură design şi urmează o facultate de profil. Şi fratelei ei geamăn, Angelo, îşi continuă studiile după ce a terminat liceul.

Cu ce se ocupă fiica cea mai mare a lui Cristi Borcea

„Melissa este pasionată de arhitectură design și urmează o facultate de profil, iar Coco, bineînțeles, merge și el pe partea de business”, a spus Mihaela Borcea, în urmă cu ceva timp, pentru click.ro.

Cristi Borcea (51 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Reclamă

Cristi Borcea, „transformare” incredibilă cu ajutorul operaţiilor estetice

Cristi Borcea a suferit o „transformare” incredibilă. Fostul patron al lui Dinamo a apelat la mai multe operaţii estetice şi a reuşit să îşi ascundă vârsta. Chiar dacă va împlini 53 de ani în luna ianuarie, fanii îi transmit că arată de două ori mai tânăr.

Omul de afaceri este în concediu, la malul mării, alături de soţia lui. Valentina Pelinel a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, iar reacţiile urmăritorilor ei au fost savuroase.

Vai, ce tinerel este domnul Borcea! Zici că are 27 de ani, nu 57„, a fost un comentariu primit de cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Arată bine, Cristi„, „Doi frumoşi„, „Superbi, nota 10„, au fost alte reacţii la imaginile făcute publice de Valentina Pelinel.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel arată uimitor, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos. Fostul finanţator din Ştefan cel Mare nu s-a ferit să recunoască, de-a lungul timpului, că a apelat la operaţii estetice. A recunoscut că a apelat chiar şi la botox.

Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut, într-o emisiune TV.

„Crezi în fidelitate?” Cristi Borcea a spus adevărul despre fostele sale soţii

Cristi Borcea a spus adevărul despre fostele sale soţii. Milionarul român este la a treia căsnicie, după cele avute cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican. Din 2018 este căsătorit cu Valentina Pelinel şi anunţă că şi-a găsit, într-un final, liniştea.

Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a făcut 4 copii chiar în perioada în care era după gratii. Borcea a dezvăluit cum se înţelege cu femeile de care a divorţat şi care şi-au refăcut între timp viaţa.

Reclamă

„Leonidas” a ţinut să asigure că a făcut tot posibilul să rămână în relaţii bune atât cu Mihaela, cât şi cu Alina. Prima lui soţie, cea cu care a fost căsătorit timp de 23 de ani, se ocupă de hotelul lui Cristi Borcea din staţiunea Olimp. Tocmai i-a prelungit mandatul de administrator unic de la data de 5 februarie 2023, la data de 5 februarie 2027. Alina Vidican a rămas la divorţ cu un restaurant în Miami, pe care l-a închis anul trecut, chiar înainte să se căsătorească cu milionarul Claude Senhoreti.

(Nasrin Ameri: Ai rămas într-o relaţie bună şi cu fostele soţii) Am avut acest interes să fiu cât mai bine cu ele, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal. Să nu aibă traume. Asta a contat foarte mult. Mulţumesc lui Dumnezeu, toţi copiii sunt bine. Şi mamele copiilor sunt bine. Eu sunt bine, asta contează cel mai mult.

Nu regret nimic din ceea ce am făcut în viaţă, dar sunt cel mai fericit că mi-am găsit persoana potrivită, ideală, când a trebuit. La momentul potrivit„, a declarat Cristi Borcea în cadrul unui podcast al finei sale.

Recomandări
  • Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite
  • Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și