Închide meniul
Foto

Cu cine s-a cuplat fosta iubită a lui Adrian Mutu! Un milionar celebru a fermecat-o. S-au mutat deja împreună

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 septembrie 2021, 14:49

Cu cine s-a cuplat fosta iubită a lui Adrian Mutu! Un milionar celebru a fermecat-o. S-au mutat deja împreună

Adi Mutu, dezvăluiri din culisele de la FC U Craiova 1948

Hepta

Adrian Mutu a fost mare crai atunci când era în activitate. Briliantul a avut parte de cuceriri una şi una pe vremea când juca în Italia, la Juventus, Internazionale sau Fiorentina. Printre acestea, şi faimoasa Aida Yespica, cea care s-a cuplat acum cu celebrul Mirco Maschio, fostul iubit al cântăreţei Cristina Spătar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta iubită a lui Adrian Mutu, alături de un bărbat celebru

Aida Yespica trăieşte deja în casa milionarului. Informația a fost deja conformată în presa din Italia. Frumoasa originară din Venezuela revine în forță în Peninsulă. Publicațiile de scandal anunță că fosta iubită a lui Adrian Mutu a pus mâna pe un milionar celebru din Italia.

Este vorba de Mirco Maschio, cunoscut publicului din România după ce a avut o relație cu fosta cântăreața de R&B, Cristina Spătar, în urmă cu mulți ani. Maschio s-a iubit şi cu Cristina Rus, o altă cântăreață care făcea furori în anii 2000.

Fosta iubită a lui Mutu s-a mutat în casa milionarului

Aida și Mirco trăiesc deja împreună, chiar dacă nu au oficializat relația. Publicația „Il Matino di Padova” spunea că frumoasa sud-americană s-ar fi mutat în Padova, orașul în care Mirco ar avea o serie de afaceri profitabile.

Născut în 1977, Mirco Maschio este președinte executiv al Maschio Gaspardo, o companie fondată de regretatul său tau, Egidio Maschio și fratele său, Giorgio, în 1964, în Campodarsego, în provincia Padova, specializată în producția echipamentelor agricole pentru piața internă și externă. O companie cu birouri în toată lumea și cu mii de angajați.

Reclamă

Adrian Mutu s-a iubit cu Aida Yespica

Aida Yespica a fost într-o relație cu fostul internațional român, Adrian Mutu, în 2005, pe vremea când acesta evolua pentru Juventus Torino. Vedeta este prezentatoare TV, model și actriţă. A participat la mai multe reality show-uri în Italia, dar și în seriale. Nu doar Mutu a trecut prin patul ei. S-a iubit şi cu Christian Vieri și Matteo Ferarri. Cu ultimul dintre ei are un copil, pe Aron.

Aida Yespica, scandal cu Florentino Perez

Cei de la El Confidencial au publicat, în urmă cu câteva săptămâni, mai multe înregistrări cu şeful lui Real Madrid, Florentino Perez. Într-una dintre ele a atacat-o şi pe Aida Yespica.

„Când Ozil a venit la Madrid, și-a schimbat iubita cu un model din Milano. Mourinho i-a spus că noua lui iubită s-a culcat cu toți jucătorii de la Inter și AC Milan, inclusiv cu staff-urile tehnice ale celor două formații! Cred că a părăsit-o după acea discuție cu Mourinho”, a spus Perez în 2012, conform El Confidencial.

Reclamă 4 / 0/3

Aida Yespica, femeia la care Jose Moutinho făcea referire, a trăit o poveste de iubire cu Mesut Ozil după venirea acestuia la Real Madrid. Fotbalistul căsătorit cu Amina Gusel s-a despărțit de Anna Maria Lagerblom după venirea sa la formația din Spania pentru a se cupla cu Aida Yespica, modelul venezuelean despre care ar fi vorbit Florentino Perez.

Recomandări
  • Fosta iubită a lui Adrian Mutu, alături de un milionar celebru
  • Aida Yespica s-a mutat deja în casa milionarului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și