Închide meniul
Foto

Cum a ajuns bărbatul celebru din România, sărutat de Anamaria Prodan de faţă cu soţia, să aibă o maşină ce valorează 3 milioane de euro: „Este o chestiune afectivă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2021, 9:14

Cum a ajuns bărbatul celebru din România, sărutat de Anamaria Prodan de faţă cu soţia, să aibă o maşină ce valorează 3 milioane de euro: „Este o chestiune afectivă”

Anamaria Prodan, dezvăluiri fabuloase

Instagram Anamaria Prodan

Pe lângă succesul pe plan profesional, Eduard Irimia o duce bine şi din punct de vedere financiar. Acesta deţine un Bentley, model vechi, care, în mod normal, valorează câteva zeci de mii de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valoarea acestei maşini este, însă, de 3 milioane de euro. Eduard Irimia a dezvăluit care este povestea din spatele limuzinei. Totul a început că a vrut să vândă gala Superkombat, pe care a înfiinţat-o în 2011, unui om de afaceri rus, de origine germană.

Am făcut un contract la notariat, după o negociere de o săptămână, în care dânsul voia să achiziționeze 44% din acțiunile noii firme înființată la Hamburg. Eu am avut o condiție, pentru acele acțiuni, să achite respectivul 3.000.000 avans, prin plată bunuri în mașini de lux pe care să le vindem, ca să acoperim acei bani…În showroomul lui mi-a plăcut foarte mult un Bentley Suporeport cu 640 de cai putere, pe care voiam să-l pun premiu pentru prima finală din 2015″, povestea Eduard Irimia pentru Libertatea, conform prosport.ro. La două săptămâni, Eduard Irimia a ridicat primele semne de întrebare cu privire la seriozitatea omului de afaceri.

Acesta a dezvăluit şi cum a ajuns în posesia limuzinei de lux.

Am avut o discuție finală cu el, în care am spus că riscă brandul, care e evaluat la 30.000.000 la nivel global, spune-mi facă poți sau nu să faci față la ceea ce te-ai băgat…După ce am plecat acasă, m-am trezit că mi-a venit de la Poliția Ploiești o reclamație că o firmă din Hamburg vrea să primească Bentley-ul primit de mine în drive-test. Și să-l returnez.

Reclamă

M-am dus la Poliție, am demonstrat minciuna și denunțul calomnios, au închis cei din Germania cazul respectiv…Am renunțat la tot, mai puțin la acea mașină, este o chestiune afectivă, o putem denumi mașina lui Irimia de 3.000.000. Pe asta nu știu dacă o mai vând vreodată, pentru că a rămas, este o chestie afectivă, mi-a dat peste cap șase luni, n-am mai putut să fac nimic altceva pe parte de investiții. Noi am crescut un brand la nivel global pe care îl francizăm și îl dăm în diverse țări, de acolo ne vor veni banii în următorii ani”, a mai spus Eduard Irimia.

Citește și:

Anamaria Prodan şi Eduard Irimia, moment uluitor în Dubai

Un episod amuzant s-a petrecut la o petrecere la care Anamaria Prodan se distra alături de Cătălin Botezatu, Ruby și promotorul Eduard Irimia. Într-un moment de maximă euforie, Anamaria Prodan l-a sărutat pe gură pe Eduard Irimia, scrie libertatea.ro. Momentul s-a produs după ce soția lui Laurențiu Reghecampf îl săruta pe obraz pe Irimia, care era însoțit și de soția lui. La un moment dat, total accidental, Anamaria Prodan l-a sărutat pe gură pe acesta.

Eduard Irimia i-a făcut imediat semn că soția lui este acolo, moment în care cei doi și ceilalți participanți au început să se amuze pe seama momentului, care a fost surprins într-un live făcut de Ruby.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan a reacționat după această imagine controversată

După ce a văzut imaginile, Anamaria Prodan a venit cu primele explicații.

„Îmi pare foarte rău pentru ceea ce a apărut in presa astăzi. Cred că trebuie să tratăm cu respect orice persoană implicată în orice știre din mass-media. Eu nu l-am pupat pe Eduard IRIMIA pe gura cum a apărut pe site-urile dumneavoastră. Aceste știri afecteaza familia, mai ales copiii. Reputația lui Eduard și a mea este una neatinsă de nimeni. Și așa vreau să rămână. Oana, soția lui Eduard, se afla lângă noi, alături de toți prietenii. Noi suntem prieteni vechi și ne respectăm, iar episoade, gen săruturi, nici măcar în glumă nu se fac„, este mesajul postat de Anamaria Prodan.

Recomandări
  • Eduard Irimia este prieten bun cu Anamaria Prodan
  • Cum a ajuns să aibă o maşină de 3 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
Vezi toate știrile
Citește și