Închide meniul

Cum a ajuns Marius Csampar criminal în serie. Dezvăluire dureroasă: ”Tata era un monstru. Se comporta ca un animal”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 9:53

Cum a ajuns Marius Csampar criminal în serie. Dezvăluire dureroasă: ”Tata era un monstru. Se comporta ca un animal”

Youtube

Marius Csampar

Marius Csampar șochează lumea după eliberarea din închisoare. Acesta a povestit multe evenimente din viața sa, multe dintre ele extrem de dure. Poate cel mai dur episod a fost cel în care a vorbit despre al doilea tată, unul care era extrem de violent cu toată familia. Din cauza lui, Csampar a început să fugă de acasă și să se apuce de infracțiuni, spune chiar el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu timpul, aceste anturaje nocive în care a intrat l-au împins să facă 6 crime între 1994 și 1997, pentru care a stat la închisoare 23 de ani, fiind eliberat în aprilie.

Daca pe primul tată nu l-a cunoscut prea bine, al doilea a fost un real coșmar. Marius Csampar povestește viața dureroasă alături de acesta, într-un interviu acordat pentru CrimeTV.ro

”Pe al doilea tată când eram mic îl consideram un monstru. Nu știu ce nemulțumiri avea el cu el, era foarte drastic cu noi. Învățam bine la școală toți trei (eu cu frații mei). Nu am înțeles niciodată de ce se comporta așa. Îl voi acuza toată viața că din cauza lui a murit mama, în porția de bătaie pe care o luam noi, o lua și mama. Se comporta ca un animal. Preferam să stau la școală și în weekend, pentru că veneam acasă la un monstru nu la un tată. El nu bea, era muncitor, era gospodar, dar nu știu de ce se comporta ca un animal când noi eram alături de el și ce spunea să facem, aia făceam. Ne bătea și fără explicații, nu trebuia să ne zică de ce. Țin minte că mama era gravidă, trebuia să avem și noi o soră, dar din cauza bătăilor nu am mai avut. Din cauza lui începusem să fug de acasă, mă apucasem de infracțiuni”, povestește Csampar pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:13 „Să obții ce am obținut noi… E fantastic!” Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu al Chinei! 11:46 VIDEOMax Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Cursa a fost live pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 11:39 FotoAdrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă! 11:20 VIDEOLionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS 11:03 „Te faci de râs!” Basarab Panduru, atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB – Rapid 2-2! Motivul pentru care l-a făcut praf 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 FotoAdrian Mititelu Jr, internat de urgenţă la Floreasca! Care e starea acestuia! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! Vezi toate știrile
Citește și