Închide meniul

Cum a ajuns o adolescentă de 15 ani să conducă o grupare de 53 de asasini!

Florian Ceafalău Publicat: 3 aprilie 2020, 10:31

Reclamă
Cum a ajuns o adolescentă de 15 ani să conducă o grupare de 53 de asasini!

Facebook

Sandra, la 15 ani

Astfel tânăra a fost nevoită să se prostitueze la doar 14 ani, însă această profesie nu a durat mult. ”Am fost refuzată de o agenție de fotomodele așa că am ajuns să mă prostituez. Apoi am fost nevoită să intru în altă lume, una mai întunecată”, spune tânăra într-un interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandra a intrat în contact cu Los Zetas, unul dintre cele mai violente carteluri de traficanți din Mexic. Mai întâi a vândut droguri, apoi a stat de pază, iar în scurt timp șefii au pus-o să se ocupe de o grupare care răpea persoane.

”Aveam peste 50 de oameni în subordinea mea. Când m-au arestat, aveam 53 de asasini plătiți sub mine”, spune Sandra, care a negat legăturile cu Los Zetas atunci când a fost arestată. ”Le-am spus că fac parte din Cartelul Golf, ca să iau mai puțini ani”.

Acum, Sandra are 21 de ani și mai are de stat în închisoare 1 an după ce a fost condamnată pentru crimă și răpire. Tânăra spune că nu știe ce va face după ce va fi eliberată, însă speră să stea departe de lumea violentă care a facut-o celebră. ”Poate faima asta a făcut să nu am probleme în închisoare. În toți anii ăștia nu s-a luat nimeni de mine, știu toate cine sunt”, a spus Sandra.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și