Închide meniul

Cum a ajuns o vedetă cu două facultăţi terminate fără bani şi să doarmă în cimitir! Momentul care i-a schimbat dramatic viaţa

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 16:11

Reclamă
Cum a ajuns o vedetă cu două facultăţi terminate fără bani şi să doarmă în cimitir! Momentul care i-a schimbat dramatic viaţa

bigissue.com

Laraine McHendrie Decaire a ajuns pe străzi

Laraine McHendrie Decaire a rămas fără locuinţă şi doarme prin cimitire din cauza lipsei banilor. Nu s-a calificat pentru a primi o locuinţă socială şi de patru ani a ajuns pe străzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drama înotătoarei i-a sensibilizat pe mulţi oameni care au strâns zeci de mii de euro să o ajute pe fosta sportivă. 

Fosta înotătoare are studii superioare. A urmat prestigioasa universitate McGill din Montreal, dar şi Universitatea din Londra. A avut mari probleme cu banii şi a fost nevoită să îşi vândă apartamentul şi toate bunurile.

Mi-am pierdut toţi banii. Am ajuns în situaţa asta, de fapt, din cauza schimbărilor din sistem, a furtului, a fraudelor şi a altor lucruri de acest fel. Am cotizat la sistemul de pensii, probabil, de la vârsta de 14 ani, când încă eram la şcoală. Am început să muncesc de la 11 ani.

Din nefericire, au luat decizia de a schimba vârsta de pensionare. Aceasta a fost mărită la 66 de ani. Aşa că, cele două pensii pentru care am plătit, au fost decalate. În acest moment nu sunt eligibilă să primesc bani. Este o lume complet diferită acum. Am aşteptat cu nerăbdare pensia, pentru care am cotizat, dar sistemul mi-a luat-o”, a povestit Laraine Decaire pentru MyLondon.

Reclamă
Reclamă

Un preot a fost cel care a ajutat-o prima dată.

"La început, dormeam pe o bancă la biserică. Un preot m-a lăsat să stau acolo. Am înţeles că asta se va întâmpla pentru un număr de ore pe noapte", a mai spus Laraine McHendrie-Decarie.

Cine este Laraine McHendrie Decaire, campioana care a ajuns pe străzi

Femeia a reprezentat Marea Britanie şi Canada în concursurile internaţionale din anii '80. S-a retras din activitate în 1990 şi a lucrat apoi, în diferite ţări, ca bonă şi ca asistentă socială.

Reclamă

Fosta înotătoare are studii superioare. A urmat prestigioasa universitate McGill din Montreal, dar şi Universitatea din Londra. A avut mari probleme cu banii şi a fost nevoită să îşi vândă apartamentul şi toate bunurile.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:03

Cum au reacţionat jurnaliştii din Grecia după ce l-au văzut pe Gigi Becali cu preoţii în aeroport: „Şeful delegației”

13:55

Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”

13:42

VIDEOAdina Diaconu / Maria Xiao, OUT în optimile de finală de la China Smash 2024. Eşec în setul decisiv

13:05

Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?”

12:48

Un jucător de la Manchester City a fost arestat! Mijlocaşul de 40 de milioane de euro este acuzat de furt

12:45

VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și