Închide meniul
Foto

Cum a ajuns să arate Cristi Borcea, la 53 de ani, după mai multe operații estetice. Fotografie fabuloasă făcută la plajă

Publicat: 17 iulie 2023, 19:20

Reclamă
Cum a ajuns să arate Cristi Borcea, la 53 de ani, după mai multe operații estetice. Fotografie fabuloasă făcută la plajă

Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru soţul ei Cristi Borcea. Sacrificii uriaşe făcute de fostul model

Cristi Borcea, ipostaze tandre cu Valentina Pelinel / Instagram

Cum a ajuns să arate fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea, după ce a făcut mai multe operații estetice. Milionarul român care are 9 copii cu 4 femei s-a afișat, la plajă, alături de Valentina Pelinel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri s-a cazat, alături de cea de-a treia soție, la hotelul pe care îl deține la Olimp. O are lângă el și pe marea lui iubire, Mihaela Borcea, cea cu care a fost căsătorit între 1988 și 2011. Ea este administrator unic la hotelul de trei stele la malul Mării Negre.

Cum a ajuns să arate Cristi Borcea, la 53 de ani, după mai multe operații estetice

Valentina Pelinel pare a se simți excelent lângă Cristi Borcea. Asta o dovedește ultima postare de pe contul de Instagram, acolo unde are peste 170.000 de urmăritori.

Fostul fotomodel (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) s-a fotografiat lângă cel poreclit „Leonidas”, care era la bustul gol și a atras atenția asupra sa.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Borcea a recunoscut că a apelat la mai multe operații estetice în încercarea de a-și „ascunde” vârsta. Din acest motiv, a decis să meargă în repetate rânduri la salonul de înfrumusețare din Dorobanți, deținut chiar de el.

Multă lume a observat schimbări uriașe la nivelul feței lui Cristi Borcea în ultima vreme. Milionarul n-a ținut secret și a dezvăluit că totul a început la 35 de ani, când a apelat la o intervenție cu botox.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit impact.ro, Cristi Borcea a apelat la nu mai puțin de 7 intervenții estetice, de-a lungul anilor. Este vorba despre botox în frunte, botox în jurul ochilor, acid hialuronic în pomeți, acid hialuronic în jurul bărbiei, blefarplastie (scoaterea pungilor de sub ochi), vopsirea și spilcuirea sprâncenelor și vopsirea părului.

Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.r. – Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, spunea Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp.

Transformare radicală a soţiei lui Cristi Borcea

Și Valentina Pelinel i-a călcat pe urme. În ultimele două decenii a avut loc o transformare radicală a soţiei lui Cristi Borcea. Fostul fotomodel, care are acum 42 de ani, nu s-a ferit să apeleze la ajutorul medicilor şi a făcut cinci operaţii estetice.

Pelinel a plătit sume importante de bani pentru a-şi schimba înfăţişarea. Potrivit click.ro, soţia fostului patron de la Dinamo şi-a pus silicoane în SUA şi a achitat atunci 6.000 de euro. Alte 2.000 de euro s-au dus pentru procedura de mărire a buzelor.

Valentina Pelinel ar fi mai plătit alţi 7.000 de euro pentru faţete dentare. Nu s-a oprit şi şi-a dorit şi pomeţi modificiaţi şi lifting la sprângene. Astfel, vedeta a devenit de nerecunoscut dacă facem comparaţie cum arăta la începutul carierei. Pelinel a urcat prima dată pe scenă la „Top Model România 1996”. Un an mai târziu participa la un concurs de frumuseţe.

În urmă cu exact 20 de ani, Valentina Pelinel scăpa de inhibiţii şi poza topless pentru „Stuff Magazin”. Puţini o mai recunosc acum, mai ales după cei 20.000 de euro plătiţi pe operaţii estetice!

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și