Închide meniul
Foto

Cum a ajuns să arate fosta soție a lui Cristi Borcea la 6 ani după divorț. Fostul fotomodel a suferit mai multe operații estetice

Reclamă

Publicat: 7 iunie 2022, 16:26

Cum a ajuns să arate fosta soție a lui Cristi Borcea la 6 ani după divorț. Fostul fotomodel a suferit mai multe operații estetice

Cum a ajuns să arate fosta soție a lui Cristi Borcea la 6 ani după divorț

Alina Vidican a fost căsătorită cu Cristi Borcea / Hepta

S-a aflat cum a ajuns să arate fosta soție a lui Cristi Borcea, după divorţ. Alina Vidican a fost căsătorită între 2011 și 2016 cu omul de afaceri cu care are doi copii. A divorțat și s-a stabilit definitiv în Statele Unite, acolo unde continuă să trăiască o viață de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În toamna anului trecut, Alina și-a refăcut viața și l-a uitat definitiv pe fostul patron al lui Dinamo. Fostul fotomodel s-a căsătorit cu un milionar originar din Brazilia, Claude Senhoreti, care este pilot de curse. La nuntă, românca a primit un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge până la 450.000 de dolari şi care atinge o viteză maximă de 342 km/h.

Cum a ajuns să arate Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea

Alina şi Claude sunt împreună încă de când sud-americanul era căsătorit. Actualul ei soț are doi copii din căsnicia cu Beatriz. Din ultimele informații, se pare că Senhoreti are mai mulți bani decât Borcea, cel care are o avere estimată la 82 de milioane de euro.

Brazilianul care are afaceri de succes în Miami, cu mașini de lux, este un împătimit al vitezei. Tocmai a distribuit o imagine în care apare alături de Alina Vidican, cea care arată uimitor la 38 de ani.

Claude Senhoreti şi Alina Vidican
Claude Senhoreti şi Alina Vidican

În ultimii ani, românca a suferit o transformare spectaculoasă după ce a ajuns pe mâna medicilor esteticieni. Potrivit spynews.ro, a plătit nu mai puțin de 40.000 de euro pentru diferite operații. Și-a mărit sânii, și-a operat nasul, și-a injectat pomeții și și-a mărit buzele cu acid hialuornic. Diferențele sunt mai mult de vizibile, dacă ne uităm la cum arăta în momentul nunții cu Cristi Borcea (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă

Alina a renunţat și la tatuajele pe care le avea şi care îl înfăţişau pe Cristi Borcea, pentru a nu fi nevoită să îi mai dea explicaţii lui Claude. A achitat atunci aproximativ 50.000 de dolari. Fostul fotomodel și-a dorit să facă uitată perioada în care a fost căsătorită cu unul dintre cei mai bogaţi români. Divorţul din 2016 a marcat-o pe vedetă.

Cum a reacţionat Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Cu prima soţie are gemeni, situaţie care a fost cu repetiţie. Actuala femeie din viaţa lui „Leonidas” a dezvăluit cum a reacţionat acesta în momentul în care i-a dezvăluit că şi ea va avea gemeni.

(Reporter: Cum l-ai anunțat pe Cristi că va deveni din nou tată?) Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit„, tocmai a dezvăluit Valentina Pelinel pentru viva.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări
  • Cum a ajuns să arate Alina Vidican, fosta soţie a lui Cristi Borcea
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și