Închide meniul
Foto

Cum a reacţionat Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni. Dezvăluirile făcute de Valentina Pelinel: „Asta mi-a spus!”

Reclamă

Publicat: 5 iunie 2022, 16:54

Cum a reacţionat Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni. Dezvăluirile făcute de Valentina Pelinel: „Asta mi-a spus!”

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea / Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a dezvăluit cum a reacţionat Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni. Omul de afaceri este cunoscut în România pentru numărul mare de moştenitori pe care îi are. În 2018 a avut parte de un moment emoţionant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. A lăsat de înţeles, de mai multe ori, că nu vrea să se oprească aici.

Cum a reacţionat Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni

Până să o cunoască pe Valentina Pelinel, Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican. Cu prima soţie are gemeni, situaţie care a fost cu repetiţie. Actuala femeie din viaţa lui „Leonidas” a dezvăluit cum a reacţionat acesta în momentul în care i-a dezvăluit că şi ea va avea gemeni.

(Reporter: Cum l-ai anunțat pe Cristi că va deveni din nou tată?) Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit„, tocmai a dezvăluit Valentina Pelinel pentru viva.ro.

Cele două fete ale lui Cristi Borcea s-au născut pe 1 martie 2019. În acea perioadă, fostul finanţator al clubului din Ştefan cel Mare era după gratii şi i-a trimis soţiei, prin intermediul şoferului, un buchet imens de trandafiri.

Reclamă

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Cristi Borcea le plăteşte o pensie alimentară uriaşă fostelor soţii

Gigi Becali, naş de cununie al lui Borcea, a dezvăluit în urmă cu un deceniu suma uriaşă convenită să o plătească „Leonidas” după partajul de Mihaela Borcea.

Eu ştiu că băiatul cel mare îl iubeşte foarte mult pe taică-su şi el la fel şi va rămâne cu el, în timp ce gemenii vor rămâne cu mama. Cristi îi dă 50.000 de mii de euro pensie alimentară Mihaelei. Cu banii ăştia o femeie trece mai uşor peste suferinţă. S-au înţeles să împartă tot„, a spus Gigi Becali, în 2011, la „Un show păcătos”.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea îi plăteşte o sumă uriaşă şi Alinei Vidican pentru a avea grijă cum trebuie de cei doi copii ai lor: Alexandru şi Gloria. Omul de afaceri achită, lunar, în jur de 10.000 de euro. Fostul fotomodel a rămas şi cu restaurantul pe care fostul patron de la Dinamo îl deţinea în Miami. Vidican a decis totuşi să vândă afacerea.

Alina Vidican a fost căsătorită timp de cinci ani cu Cristi Borcea. Nunta, la care le-a fost naş Gigi Becali, a avut loc în 2011, iar divorţul s-a oficializat în 2016. Borcea s-a despărţit de Alina pentru a fi alături de Valentina Pelinel. „Am lovit-o pe Alina Vidican într-un anumit context”, a susţinut Borcea într-o emisiune TV.

Cristi Borcea nu şi-a dorit însă să îi plătească o pensie alimentară avocatei Simona Voiculescu, cu care a avut o escapadă amoroasă. S-a ajuns la proces, iar judecătorul a decis ca omul de afaceri să achite lunar 1.500 de euro.

În condiţiile date, Borcea plăteşte, lună de lună, o sumă uriaşă de bani în conturile femeilor cu care are copii. Aceasta depăşeşte 60.000 de euro!

Cristi Borcea, anunţ ferm despre un nou copil

Cristi Borcea a anunţat că nu va mai face al 10-lea copil. Fostul acţionar de la Dinamo a luat această decizie împreună cu soţia sa, Valentina Pelinel.

Le-am făcut și eu pe toate și am trecut prin toate. Am făcut patru copii în pușcărie, îți dai seama… nouă copii în total. Da, am vorbit cu Valentina și ne oprim aici. Vrem să ne facem timp mai mult pentru noi. O lună iarna, două luni vara reunesc toți copiii, toți cei nouă copii împreună și trebuie să mai găsim timp și pentru noi.

Am avut interesul să fiu cât mai bine cu mamele lor, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal și să nu aibă traume. Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt bine, și eu sunt bine”, a dezvăluit Cristi Borcea în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și