Închide meniul
Foto

Cum a ajuns să arate Joe Panait, fostul jucător de la Steaua în anii ’90. Imagini se senzaţie

Reclamă

Publicat: 7 februarie 2023, 13:59 / Actualizat: 24 iulie 2023, 22:45

Cum a ajuns să arate Joe Panait, fostul jucător de la Steaua în anii ’90. Imagini se senzaţie

Cum arată acum Joe Panait, fostul jucător de la Steaua

Facebook Joe Panait

Cum a ajuns să arate Joe Panait, fostul jucător de la Steaua în anii ’90. Joe Panait, fostul fundaş stelist, a fost o prezenţă exotică în fotbalul românesc. Panait atrăgea toate privirile cu look-ul său rebel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Panait s-a rupt definitiv de România şi a ales să se stabilească în Germania, într-o localitate aflată la 25 de kilometri distanţă de Dortmund.

Cum a ajuns să arate Joe Panait, fostul jucător de la Steaua în anii ’90

În vârstă de 54 de ani, Joe Panait a jucat între 1991 şi 1996 la Steaua. Acesta a înscris de 5 ori în cele 105 meciuri. În România, Joe Panait a mai jucat la Petrolul Ploieşti, între 1987 şi 1991. Pentru ploieşteni, Joe Panait a marcat tot 5 goluri, dar în numai 86 de meciuri.

Joe Panait este stabilit în Germania, alături de familie. Panait duce o viaţă liniştită şi s-a rupt de fotbalul din România. Fostul fundaş al Stelei urmăreşte doar Bundesliga. Acest lucru l-a recunoscut într-un interviu acordat în 2021.

„Nu m-am mai uitat de ani buni la fotbalul din România.  Dar vă rog să nu mă întrebaţi despre naţionala României, pentru că sunt total pe dinafară. Mi-aţi spus că antrenor principal este Mirel Rădoi (n.r. – spunea în 2021). Nici măcar nu ştiam asta. Ştiam că ultima data el antrena pe undeva prin ţările arabe. La fotbal mă uit, dar doar la cel din Bundesliga şi la meciurile mari din Champions League. De aici le susţin pe Bayern şi Dortmund. Când şi când se mai întâmplă să mai ajung la stadion, la Dortmund. Dar nu foarte des”, spunea Joe Panait, în 2021, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Tot la acel moment, Joe Panait a făcut nişte afirmaţii dure cu privire la

„În România, antrenorii au devenit nişte slugi în faţa patronilor. În ţară echipele sunt conduse de către patroni, nu de antrenori. E mai mare ruşinea ce se întâmplă acolo şi noi vorbim acum de performanţă. În fotbalul românesc, performanţa e doar un vis frumos. Care nu va fi niciodată realizabil atâta vreme cât nu se va schimba ceva la nivel de mentalitate”, a mai spus Joe Panait.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cum arată acum Joe Panait
  • Unde se află fostul jucător de la Steaua

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și