Închide meniul
Foto

Cum a ajuns soţia milionară a lui Donca să se împrumute la prieteni pentru a-şi creşte copiii după ce afaceristul a fost arestat!

Publicat: 4 octombrie 2023, 9:48

Cum a ajuns soţia milionară a lui Donca să se împrumute la prieteni

Cum a ajuns soţia milionară a lui Donca să se împrumute la prieteni

Soţii Orianda şi Călin Donca, în perioada în care nu aveau probleme cu banii / colaj Instagram

Orianda Donca trece prin momente grele după ce afaceristul Călin Donca a fost arestat. Un apropiat al familiei a rupt tăcerea. Iată cum a ajuns soţia milionară a lui Donca să se împrumute la prieteni pentru a-şi creşte copiii după ce afaceristul a fost arestat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit avocatului Teodor Cârnaț, apropiat al familiei Donca, toate conturile familiei au fost blocate. El a făcut public faptul că Orianda s-a împrumutat pentru a întreţine cei 5 copii ai familiei Donca.

Cum a ajuns soţia milionară a lui Donca să se împrumute la prieteni pentru a-şi creşte copiii după ce afaceristul a fost arestat!

Am văzut chiar pe viu bunăstarea și armonia acestei familii. Despre acest caz pe larg care s-a intentat, eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuia să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul acasă și cum vor fi întreținuți cei cinci copii.

Reclamă

Chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate. Ea văd că recurge la ajutorul prietenilor. 

Văd că autoritățile, prin ținerea și arestarea lui Călin, au urmărit să-l discrediteze, să-i lipsească, să-l demotiveze, să-l scape de acei urmăritori care aveau încredere în el pe rețelele de socializare. Eu sunt de părere că autoritățile înainte de a recurge la arest trebuiau să vadă dacă astfel de componente de infracțiune corespund măsurii de arest preventiv sau dacă putea să fie lăsat în arest la domiciliu și ulterior să-și demonstreze vinovăția“, a spus Teodor Cârnaț pe Instagram.

Reclamă

Mai multe persoane au fost de acord cu avocatul Teodor Cârnaţ. „Nu știu ce a făcut omul acela și nici nu e treaba mea, dar sunt atâția care fac crime și sunt în libertate. Păcat de acei copii, căci nu merită să sufere“, a comentat cineva. „Free Călin Donca”, a scris altcineva.

Lovitură după lovitură pentru Călin Donca! Milionarul nu iese din arest! Cum a încercat să îi înduplece pe judecători

Lovitură după lovitură pentru Călin Donca! Instanţa a respins contestaţia milionarului la decizia de arestare preventivă.

Magistrații de la Curtea de Apel au decis să menţină arestul preventiv şi pentru Ileana Buzatu, una dintre partenerele de afaceri ale lui Donca, dar au eliberat-o din arest pe contabila firmelor milionarului, Elena Dobre. Aceasta a fost plasată în control judiciar pentru 60 de zile.

Reclamă

Călin Donca le-a transmis magistraţilor că vrea să se întoarcă acasă pentru a avea grijă de soția lui, dar și de cei cinci copii ai familiei.

Decizia instanţei este definitivă, aşa că milionarul din Braşov va rămâne în arest preventiv cel puţin 30 de zile.

Contabila firmelor lui Călin Donca, eliberată din arestul preventiv!

„În baza art. 425/1 al.4, 7 pct.2 lit.a Cod de procedură penală admite contestaţia formulată de inculpata Dobre Iulia-Elena împotriva încheierii nr.158/UP/19.09.2023 a judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Braşov pronunţată în dosar penal nr. 4203/62/2023, pe care o desfiinţează în parte, sub aspectul soluţiei de admitere a propunerii de arestare preventivă faţă de această inculpată şi rejudecând în aceste limite dispune:

În baza art. 204 al.12 Cod procedură penală rap. la art.227 al.2, art. 202 al.4 lit.b , art. 211 şi urm. Cod procedură penală respinge propunerea D.I.I.C.O.T- Serviciul Teritorial Brașov de arestare preventivă a inculpatei Dobre Iulia-Elena şi ia faţă de aceasta măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 26.09.2023. În baza art. 215 alin. 1 cod procedură penală, pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpata trebuie să respecte următoarele obligaţii: a) să se prezinte la organul de urmărire penală, judecătorul de drepturi şi libertăţi, judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la IPJ Braşov – Biroul Supravegheri Judiciare conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată.

Ce obligaţii are contabila firmelor lui Donca, ce a ieşit din arest

În baza art. 215 alin. 2 Cod procedură penală, pe timpul controlului judiciar impune inculpatei să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a judeţului Braşov decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; b) să nu comunice direct sau indirect, pe nici o cale, cu inculpaţii Donca Oncioiu Călin, Buzatu Ileana-Oana, cu numiţii Apetri Răzvan Costinel, Donca Oncioiu Orianda Giorgiana şi Chelu Bogdan Ştefăniţă c) să comunice periodic, respectiv lunar, informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă. În baza art. 215 alin. 3 Cod procedură penală atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

Desemnează ca organ însărcinat cu supravegherea inculpatei Dobre Iulia-Elena pe durata măsurii IPJ Braşov – Biroul Supravegheri Judiciare. Dispune comunicarea prezentei hotărâri inculpatei şi instituţiilor prevăzute în art. 215 al. 5 Cod procedură penală. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatei Dobre Iulia-Elena sub control judiciar, dacă nu este reţinută sau arestată preventiv în altă cauză. Respinge contestaţiile formulate de inculpaţii Donca Oncioiu Călin – şi Buzatu Ileana-Oana împotriva aceleiaşi încheieri. În baza art.275 alin.2, 4 Cod procedură penală obligă inculpaţii Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana să plătească fiecare statului câte 200 lei cheltuieli judiciare. În baza art. 275 al. 3 Cod procedură penală restul cheltuielilor judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, se arată în decizia Curţii de Apel Braşov, potrivit brasov.net.

Reclamă
Reclamă
Citește și:
Pe același subiect
Orianda Donca, devastată după ce a ajuns să aibă grijă singură de cei cinci copii
Diverse • 11 nov., 12:40
FOTO
Orianda Donca, devastată după ce a ajuns să aibă grijă singură de cei cinci copii: „Nopţi nedormite şi cearcăne adânci”
Orianda Donca a rupt tăcerea! Prin ce trece în aceste momente soţia milionarului arestat Călin Donca
Diverse • 22 oct., 9:21
FOTO
Orianda Donca a rupt tăcerea! Prin ce trece în aceste momente soţia milionarului arestat Călin Donca, rămasă acasă cu 5 copii
Decizia devastatoare primită în închisoare de Călin Donca!
Diverse • 17 oct., 15:37
FOTO
Decizia devastatoare primită în închisoare de Călin Donca! Dezastru pentru milionarul arestat
Tragedie în familia Donca! Milionara Orianda Donca a făcut anunţul
Diverse • 11 oct., 16:18
FOTO
Tragedie în familia Donca! Milionara Orianda Donca a făcut anunţul: „Din păcate ne luăm la revedere! Suntem şocaţi”
Pactul secret dintre milionarul Călin Donca şi soţia sa
Diverse • 9 oct., 9:23
FOTO
Pactul secret dintre milionarul Călin Donca şi soţia sa: „Asta a fost înţelegerea noastră!”
Ultimele știri
21:52 Gigi Becali a anunţat că îi prelungeşte contractul unui titular de la FCSB: „Cum să plece liber?” 21:49 FotoAndre Onana a comis o gafă uriașă în Galatasaray – Manchester United! Portarul lui Erik ten Hag continuă sezonul dezastruos 21:37 Bourceanu, reacţie incredibilă la aproape o lună după ce a devenit campion mondial la minifotbal: „Este un riscm pentru mine” 21:11 Ion Ţiriac, după ce România s-a calificat la EURO 2024: „Spuneţi-i lui Hagi să facă asta!” 21:07 Record uriaș pentru Sergio Ramos, după golul marcat în UEFA Champions League! Fundașul a atins o bornă senzațională 20:36 VIDEOScenografie impresionantă la meciul dintre Galatasaray și Manchester United. Fanii turci au fost la înălțime 20:23 Cristiano Ronaldo, implicat într-un proces de un miliard de euro. Anunţul făcut în SUA 19:49 Silviu Anastase va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.RO LIVE, joi, de la 10:30. Povești de senzație din lumea înotului 19:48 Dan Nistor a semnat un nou contract! Anunţ de ultimă oră 19:36 Discursul lui Gică Hagi, înainte de meciul de la Iaşi: „E o situaţie care ne îngrijorează!” Vezi toate știrile
3 zodii care vor avea noroc în dragoste la finalul lunii noiembrie. Vezi dacă te numeri printre ele

3 zodii care vor avea noroc în dragoste la finalul lunii noiembrie. Vezi dacă te numeri printre ele

Zodii care îți vor rupe inima. Topul nativilor care nu au milă atunci când e vorba de sentimentele altora

Zodii care îți vor rupe inima. Topul nativilor care nu au milă atunci când e vorba de sentimentele altora

Campionatele europene de înot în bazin scurt 2023
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE