Închide meniul

Cum a devenit Gigi Becali sursă de inspiraţie pentru creatorii de modă din România: "Modelele le-am adus eu! Le inventam eu"

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2020, 5:51 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Cum a devenit Gigi Becali sursă de inspiraţie pentru creatorii de modă din România: "Modelele le-am adus eu! Le inventam eu"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali

  • Gigi Becali, sursă de inspiraţie pentru creatorii de modă din România
  • Cătălin Botezatu ar fi fost inspirat de patronul FCSB

Becali spune că şi Cătălin Botezatu s-a inspirat de la vestimentaţia sa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ăia care se uită la televizor o să croiască acum ceva după Becali! Modele le-am adus eu. Și lui Boteazatu, și altuia… După ce vedeau la mine, făceau ei. Eu le-am inventat, eu le făceam, eu le croiam. 

Mă duceam la Ciucu și ziceam «Fă-mi așa, fă-mi așa, fă-mi așa!». După aceea, vedeau la mine și făceau ei. De unde știau ei să facă? Era creație proprie! Le inventam eu. Eu făceam prima dată, inventam eu. Venea moda nouă și eu puneam ceva ceva, iar ei luau și făceau și ei. Aveau ca Becali. Dar nu mai sunt așa”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit momentele când a izbucnit în plâns: ”Nu am putut să fac mai mult”

Gigi Becali a avut o apariție publică uluitoare în seara de Crăciun. Patronul FCSB, care de o vreme a preferat să iasă din viața publică, și-a adus aminte de copilărie.

Becali i-a invocat pe ciobanii care se ocupau de stâna tatăului său.

Reclamă

Mi-aduc aminte că aveam patru – cinci ciobani. Se mai îmbătau, tata îi mai bătea cu biciul, cutare. Și eu îi luam în brațe. Eu deduc acum că aveam dragostea! M-am născut cu dragostea de mic. Sunt momente când plâng. S-a împuținat dragostea și vin dracii și fac pandemie și virusuri. Nu mâncarea e problema. Problema e că noi să ne întoarcem cu fața spre Dumnezeu. Toate se vor adăuga ție, dacă mergem la Biserică și la Dumnezeu. Dacă noi îl ignorăm, ne interesează să mergem la cluburi, să bem, atunci nici Dumnezeu nu ține cu noi”, a spus Gigi Becali la RTV.

Gigi Becali a recunoscut că are și momente când devine emoționat.

Sunt momente când plâng. Doamne, nu am putut să fac mai mult să îi ajut. Plâng de milă de ei că nu pot să îi ajut, că nu pot să le fac ceva”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 15 apr., 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”