Închide meniul

Cum a fost surprins bărbatul căruia Anamaria Prodan i-a făcut un cadou de jumătate de milion de euro

Antena Sport Publicat: 4 martie 2021, 10:54

Reclamă
Cum a fost surprins bărbatul căruia Anamaria Prodan i-a făcut un cadou de jumătate de milion de euro

Captură AS.ro

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu ține cont de bani când vine de persoanele iubite. Vedeta i-a făcut cadou soțului său un Ferrari de aproape jumătate de milion de euro. Reghecampf a apărut cu mașina pe străzile din București fără soția sa. Anamaria Prodan nu s-a întors cu Reghecampf în țară, scriu cei de la Playsport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 Sursa: Playsport.ro

Și fiica Anamariei Prodan conduce o mașină de lux

Laurențiu Reghecampf nu este singurul membru al familiei care conduce un bolid de lux. Rebecca, fiica din prima căsătorie a Anamariei Prodan, a fost surprinsă la volanul unui Maybach în valoare de 200.000 de euro, susține cancan.ro.

Ce avere are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. "Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară", susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

"Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Reclamă

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, spunea, în trecut, Anamaria Prodan.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus 22:15 Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj: „Gâlcă să spună adevărul! Făceam schimbările din puşcărie” 22:00 FCSB – CFR Cluj 0-1! Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primeşte trofeul! Sărbătoare pe Arena Naţională Vezi toate știrile
Citește și