Închide meniul
Foto

Cum a fost surprins „Prinţisorul Craiovei” pe insula milionarilor. Ce vedetă i-a ţinut companie

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2021, 11:34

Adrian Mititelu Jr

Instagram Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Jr a sărbătorit la Mamaia

  • Adrian Mititelu Jr., petrecere de pomină în Grecia
  • Cu cine s-a distrat „Prinţişorul Craiovei”

Adrian Mititelu Jr., cunoscut şi ca „Prinţişorul Craiovei” o ţine din petrecere în petrecere. După ce a luat la rând cluburile de fiţe din România, fiul lui Adrian Mititelu s-a mutat cu distracţie în Grecia. Mai exact în Mykonos, o insulă frecventată de vedete şi milionari. Adrian Mititelu Junior a avut parte de o companie selectă. S-a distrat pe cinste cu fostul jucător de la Bayern Munchen, AS Roma și Juventus Torino, Medhi Benatia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr., s-a distrat cu Benatia

Medhi Benatia (34 de ani) a petrecut câteva zile în Grecia la clubul Principote, unde s-a distrat în fiecare seară, conform Prosport.

Adrian Mititelu Jr, scandal cu Florin Manea

Adrian Mititelu Jr a răbufnit după atacul lui Florin Manea. Conducătorul lui FC U Craiova i-a răspuns agentului de jucători care îl acuzase de lipsă de profesionalism. Totul a plecat de la faptul că fiul lui Adrian Mititelu nu a dorit să plătească 50.000 de euro pentru a-l transfera pe Birsent Karagaren la nou-promovata din Liga 1.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr a răbufnit după atacul lui Florin Manea

Mititelu Jr a ţinut să asigure că nu va mai colabora niciodată cu Florin Manea. Principalul motiv este acela că impresarul nu păstrează confidenţiale ofertele primite pentru jucătorii pe care îi reprezintă.

Când vorbim de impresariat, trebuie să ne luam repere precum frații Becali, Anamaria Prodan si alții pe care nu stau sa îi numesc… nu pe Florin Manea, care observ că apeleaza la jigniri. Dacă tot vorbim despre novicie, unii oameni o să rămână novici toata viața. Este un prag pe care nu îl pot depăși. Spunând ca nu m-a luat în serios denotă caracterul și modul de lucru al acestui impresar.

Reclamă

Nu te poți duce la o emisiune și să începi să dai date contractuale, date din negocieri și așa mai departe, pentru că ești tu Florin Manea. El este hilarul branșei. La 24 de ani am reușit, într-un moment greu al familiei și al echipei, să continui linia ascendentă a echipei și să promovăm dintr-un campionat foarte greu de Liga 2. La 24 de ani, Florin Manea ce făcea? Umbla cu „pisicuţele” în rucsac prin Statele Unite„, a declarat Mititelu Jr pentru prosport.ro.

Adrian Mititelu Jr, făcut praf de Florin Manea. „Cu ţăranii n-am ce să vorbesc!”

Florin Manea a dat de pământ cu Adrian Mititelu Jr şi a anunţat adevăratul motiv pentru care extrema dreaptă de la Lokomotiv Plovdiv nu a mai ajuns la nou-promovata din Liga 1.

Da, trebuie să-i spun că sunt distrus că nu va mai colabora cu mine. N-am colaborat niciodată și nici nu o să colaborez. Eu am vorbit frumos despre domnul Adrian Mititelu, dar este un novice într-ale fotbalului. Nu este vorba de confidențialitate aici.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba de un transfer nereușit. N-are nicio legătură cu confidențialitatea, că nu s-a materizalizat. Dar din nou mi se dovedește că în România sunt niște amatori și, probabil, de aia și Mircea Bornescu a plecat, că și-a dat seama că lucrează cu niște amatori. Iar, dacă vorbim despre confidențialitate, o să-i spun că, în timpul negocierilor, mi-au fost aruncați șapte inși cu care să discut. S-au schimbat prețurile, una vorbeam, alta făceam. Deci, nu este vreo pierdere că nu mai lucrez cu FC U Craiova.

Target-ul meu nu este România. Îi urez succes, în continuare, la ceea ce face, dar n-are cum să mă învețe meserie, că este un novice în acest fotbal. Am pierdut zile în șir să ascult inepțiile acestor domni privind transferurile”, a răbufnit Florin Manea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei"
Diverse • 21 mart., 13:00
FOTO
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta „Prinţişorului Craiovei”
"Prinţişorul Craiovei" s-a despărţit de "Buneasa de la Urlaţi"
Diverse • 15 mart., 9:08
FOTO
„Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Buneasa de la Urlaţi”. Rolul incredibil pe care l-ar fi avut milionarul Adrian Mititelu
"Prinţişorul Craiovei" şi tatăl său, apariţie de peste 700.000 de euro
Extra • 11 mart., 9:06
FOTO
„Prinţişorul Craiovei” şi tatăl său, apariţie de peste 700.000 de euro în seara în care au primit o lovitură cruntă de la rivali
Scandal uriaş la finalul derby-ului FCU Craiova - Universitatea Craiova
Liga 1 • 10 mart., 23:42
Scandal uriaş la finalul derby-ului FCU Craiova – Universitatea Craiova! Adrian Mititelu Jr. a intervenit de urgenţă
"Prinţesa Băniei", fiica lui Adrian Mititelu, este o frumuseţe uimitoare. Imagini rare cu Gabriela, unica fiică a milionarului
Diverse • 19 feb., 16:37
FOTO
„Prinţesa Băniei”, fiica lui Adrian Mititelu, este o frumuseţe uimitoare. Imagini rare cu Gabriela, unica fiică a milionarului