Închide meniul
Foto

Adrian Mititelu Jr, făcut praf de Florin Manea. „Cu ţăranii n-am ce să vorbesc!”. Motivul pentru care s-au aruncat cuvinte dure!

Reclamă

Publicat: 7 iulie 2021, 9:19

Adrian Mititelu Jr, făcut praf de Florin Manea. „Cu ţăranii n-am ce să vorbesc!”. Motivul pentru care s-au aruncat cuvinte dure!

Adrian Mititelu Jr, anunț despre scandalul cu Cristi Săpunaru

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

Replica impresarului nu s-a lăsat mult aşteptată. Florin Manea a dat de pământ cu Adrian Mititelu Jr şi a anunţat adevăratul motiv pentru care extrema dreaptă de la Lokomotiv Plovdiv nu a mai ajuns la nou-promovata din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr, făcut praf de Florin Manea

Da, trebuie să-i spun că sunt distrus că nu va mai colabora cu mine. N-am colaborat niciodată și nici nu o să colaborez. Eu am vorbit frumos despre domnul Adrian Mititelu, dar este un novice într-ale fotbalului. Nu este vorba de confidențialitate aici.

Este vorba de un transfer nereușit. N-are nicio legătură cu confidențialitatea, că nu s-a materizalizat. Dar din nou mi se dovedește că în România sunt niște amatori și, probabil, de aia și Mircea Bornescu a plecat, că și-a dat seama că lucrează cu niște amatori. Iar, dacă vorbim despre confidențialitate, o să-i spun că, în timpul negocierilor, mi-au fost aruncați șapte inși cu care să discut. S-au schimbat prețurile, una vorbeam, alta făceam. Deci, nu este vreo pierdere că nu mai lucrez cu FC U Craiova.

Target-ul meu nu este România. Îi urez succes, în continuare, la ceea ce face, dar n-are cum să mă învețe meserie, că este un novice în acest fotbal. Am pierdut zile în șir să ascult inepțiile acestor domni privind transferurile”, a răbufnit Florin Manea la prosport.ro.

Manea a continuat tirul de acuzaţii la adresa lui Mititelu Jr, cel poreclit şi „Prinţişorul” Craiovei. Nu s-a ferit să „arunce” cuvinte extrem de dure.

Reclamă

Trebuie să mai spun că îmi oferiseră un comision de 5.000 de euro pentru care sunt distrus că l-am pierdut. Îți dai seama ce sume colosale mi se ofereau. Păi, pentru 5.000 de euro nu pot să țin confidențialitate.

Eu cu FC Universitatea Craiova am vorbit doar din respect pentru Adrian Mutu, Mircea Bornescu și Marcel Pușcaș, ulterior. Dar cu Mititelu junior, cu tot respectul, nu am ce să vorbesc despre fotbal și despre transferuri.

Îmi pare rău, am vorbit frumos de el, dar dă dovadă că nu se pricepe la fotbal și eu nu l-am luat în seamă, oricum. Nu-mi doresc să lucreaz cu FC Universitatea Craiova, cu tot respectul pentru suporteri. Dar cei care conduc acolo, în primul rând, la transferul lui Karagaren, mi-au schimbat prețul de cinci ori.

Reclamă 4 / 0/3

Eu, de acolo, vorbesc cu Mutu, Bornescu, Pușcaș, dar cu țăranii ăștia n-am ce să vorbesc. Și de aia fotbalul românesc este unde este, că, în loc să vorbească cei care se pricep, vorbește Adrian Mititelu junior, care singurul sfat pe care poate să mi-l dea e dacă îmi iau masa potrivită la Loft sau la Nuba, atât. În rest, nu are ce sfaturi să-mi dea el mie despre fotbal. FC Universitatea Craiova, pentru mine, înseamnă Ilie Balaci, Cârțu, Ștefănescu, nume importante, nu Adrian Mititelu junior„, a declarat agentul de jucători.

Mircea Bornescu a plecat de la echipă

Mircea Bornescu a plecat de la FC U Craiova 1948! Fostul portar a venit la echipă la începutul lunii martie, când a fost instalat în funcţia de team-manager. Anunţul despărţirii a fost făcut chiar de fostul portar, pe reţelele de socializare.

Drumul meu alături de Universitatea Craiova se oprește aici ! Mulțumesc frumos tuturor jucătorilor și oamenilor din staff care au pus umărul la promovarea echipei in Liga 1. Vreau sa le mulțumesc celor din Peluza Sud care de fiecare data când a fost greu au fost alături de noi și ne-au susținut ! Mult succes in continuare!”, a scris Mircea Bornescu, pe Facebook.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și