Închide meniul

Cum a pierdut România o sumă uriaşă de bani. Dezvăluirea făcută de Ion Ţiriac

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 august 2020, 16:44 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Cum a pierdut România o sumă uriaşă de bani. Dezvăluirea făcută de Ion Ţiriac

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ion Ţiriac, la momentul dezvăluirilor

"Problema e în mâinile politicienilor, sper să se rezolve. E trist că am pierdut și turneul ATP de la București. Nu înțelege lumea că, datorită acelui turneu, România avea publicitate, 7 zile, în 60-70 de țări. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac: 2019 ar fi avus cel puţin 10 milioane de euro profit

În 2019, turneul de la Madrid a produs orașului peste 130 de milioane de euro profit, din taxe și din cheltuielile făcute în timpul acestor 10 zile. N-or fi fost 100 de milioane la București, dar 10-12-14-15 le-ar fi luat. 

Cum e posibil ca această situație să se perpetueze… n-am înțeles! Atât Halep și Năstase, cât și eu sau Tecău am dat în judecată Guvernul, dar am fost respinși, ni s-a spus că nu suntem întemeiați", a spus Ţiriac, la gsp.ro.

Ion Ţiriac şi echipa sa au câştigat războiul juridic purtat împotriva lui Marius Vecerdea şi a Ministerului Tineretului şi Sportului.

"Noi am câștigat acum câteva zile, la Curtea Supremă, procesul contra acelui cetățean, nici nu-i pronunț numele, pentru că mi-e scârbă. Dar și împotriva ministerului. 

Reclamă

MTS-ul, fără niciun fel de drept și rațiune, a oprit ilegal finanțarea unei federații private. Această decizie nu e benefică doar tenisului, ci întreg sportului românesc", a mai spus miliardarul român.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și