Închide meniul
Foto

Cum a putut apărea fosta noră a milionarului celebru care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!

Reclamă

Publicat: 20 decembrie 2023, 9:08

Cum a putut apărea fosta noră a milionarului celebru care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!

Cum a putut apărea fosta noră a milionarului celebru care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

Cristina Ich / Instagram

Fosta „noră” a milionarului celebru care şi-a înşelat soţia timp de 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut în ipostaze incendiare pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Ich s-a filmat goală în cadă şi a publicat clipul respectiv pe contul ei de Instagram.

Cum a putut apărea fosta noră a milionarului celebru care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

Fragilitatea întotdeauna e deghizată în putere”, a scris Cristina Ich în descrierea clipului respectiv.

Peste 12.600 de like-uri a adunat clipul postat de Cristina Ich pe Instagram, una dintre persoanele care au apreciat clipul respectiv fiind Ioana Grama, fosta iubită a lui Gabi Torje.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristina Ich (@christina_ich)

Reclamă

Victor Piţurcă a numit-o „o femeie în adevăratul sens al cuvântului” pe Cristina Ich

Victor Piţurcă, recunoscut pentru faptul că nu dă detalii din viaţa de familie, a vorbit despre fosta lui „noră”, Cristina Ich. Fostul selecţioner al României a descris-o în termeni laudativi despre femeia cu care fiul lui, Alex Piţurcă, are un copil.

Victor Piţurcă a mărturisit că fetele cu care a avut relaţii Alex Piţurcă până să o cunoască pe Cristina Ich nu au fost pe placul său. Despre Cristina Ich însă, fostul selecţioner a spus că „este o femeie în adevăratul sens al cuvântului”. Piţurcă a dezvăluit că fiul lui, Alex, şi Cristina Ich încă se iubesc şi el crede că se vor împăca.

Mie, fetele cu care a fost el, nu mi-au fost la suflet. Eu voiam altceva pentru el. Nu mi-am dorit pentru el vedete. El având doar vedete, este un mic dezavantaj. I-am spus, statutul de bărbat aduce niște obligații.

Reclamă 4 / 0/3

Are copil, are un băiat, a fost cu o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Cristica Ich e femeie cu capul pe umeri, pe ea nu o iau ca vedetă. Cristina are copil, i-am spus lui Alex că trebuie să știe să aibă grijă de familia lui.

Nu îi văd despărțindu-se… Ei se iubesc în continuare, ăsta e adevărul. Cel mai important moment din viața lui Alex ăsta este: copilul cu Cristina”, a spus Victor Pițurcă în podcastul lui Nasrin Ameri.

Victor Piţurcă a ridicat-o în slăvi pe soţia lui, pe care a înşelat-o 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

În acelaşi podcast, Victor Piţurcă a vorbit în termeni elogioşi despre soţia lui, Maria. În prezent, copilul pe care Victor Piţurcă îl are din relaţia cu Vica Blochina, zisă „cea mai cunoscută amantă din România”, locuieşte în casa fostului selecţioner.

”Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 ani am cunoscut-o (n.r.: pe Maria Piţurcă), la Târgu Jiu.

Ea era încă elevă la liceu. (…) A terminat liceul și a intrat la facultate în Craiova și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești”, a dezvăluit Victor Pițurcă pentru aceeaşi sursă.

Momentul în care cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit emoţional

Nu cu mult timp în urmă, și Vica Blochina a vorbit deschis despre situația în care s-a aflat, atunci când i-a transmis lui Piți că este însărcinată cu Edan. Cei doi au avut o relaţie extraconjugală de 16 ani şi au împreună un copil, pe Edan.

„După ce am rămas însărcinată şi i-am spus că o să am un copil, a fost în felul următor. Între noi nu mergea relaţia foarte bine. Eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. Am zis că aşa a vrut Doamne-Doamne să aduc acest copil pe lume.

Reclamă

Şi când i-am povestit că voi avea un copil, în momentul ăla, toate lucrurile la noi s-au schimbat. La noi s-au schimbat lucrurile în foarte rău. În momentul ăla, nu mai aveam prieten, nu aveam tată, nu aveam iubit, nu aveam frate”, a spus Vica Blochina, în podcastul Femeiadeasupra.

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și