Închide meniul
Foto

Cum a putut fi surprins cel mai bogat şofer din România în aeroportul Otopeni. Imagini de senzaţie

Publicat: 2 octombrie 2024, 12:41

Reclamă

Cum a putut fi surprins cel mai bogat şofer din România în aeroportul Otopeni. Imagini de senzaţie cu Ionuţ Luţu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Luţu a fost unul dintre cei care l-au însoţit pe Gigi Becali la Salonic. Ionuţ Luţu este omul de încredere al lui Gigi Becali de mulţi ani.

Cum a putut fi surprins cel mai bogat şofer din România în aeroportul Otopeni. Imagini de senzaţie

Luţu a oferit imagini de senzaţie în aeroport. Pe lângă ajutorul dat lui Becali, Ionuţ Luţu a avut grijă ca şi călugărilor care îl însoţesc pe Becali la Salonic să nu le lipsească nimic. Ionuţ Luţu chiar şi-a oferit ajutorul să îl ajute pe unul dintre călugăari care avea în mână mai multe sacoşe.

Dezvăluiri incredibile despre cel mai bogat şofer din România

Maria Aliuţă a făcut, în trecut, dezvăluiri savuroase despre Ionuţ Luţu, omul de încredere al lui Gigi Becali.

„În prezent, Ionuţ Luţu este şoferul lui Gigi Becali, dar şi unul din oamenii de încredere ai patronului de la FCSB.

Reclamă
Reclamă

”Eu cu el (n.r – Ionuț Luțu) la școala de antrenori, imediat după ce ne-am lăsat. El lângă mine, ne dau fișa să ne facem fiecare CV-ul. Eu am început să trec datele, tot, pe unde am jucat. Îl vedeam că tot se uita.

El copia, prostul. Ne-au zis ‘să vă treceți echipele pe unde ați jucați, că nu înțelegea: ’Ce CV, tată, că nu înțeleg’. A trecut tot ce am trecut eu la mine și după aia ce crezi că zice? ’Lasă, mă, că ăștia nu își dau seama, suntem amândoi stângaci. Merge!’. Și a dat fișa așa, n-a schimbat-o. Panaramă!”, a spus Marian Aliuţă într-un podcast.

Cel mai bogat şofer din România a dat lovitura în afaceri

Cel mai bogat şofer din România a dat lovitura în afaceri. Ionuţ Luţu este mâna dreaptă a lui Gigi Becali, patronul de la FCSB a avut grijă ca fostului fotbalist să nu îi lipsească nimic. Becali are încredere deplină în Luţu şi, drept dovadă, l-a făcut unic acţionar şi administrator la Becali Hotels, la finalul anului trecut, una dintre firmele latifundiarului din Pipera.

Reclamă

Bogdan Ionuţ Zamfir, în calitate de asociat unic al S.C. BECALI HOTELS – S.R.L., cu sediul în Bucureşti, Str. Sirenelor nr. 95, sectorul 5, reprezentând 100% capitalul social, a adoptat la data de 05.10.2023 prezenta decizie:

1. Se decide cesionarea tuturor părţilor sociale deţinute în cadrul societăţii de asociatul unic, în număr total de 5.000 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare totală de 50.000 lei, către Ion- Ionuţ Luţu.

2. Se dispune modificarea art. 3.2 din actul constitutiv, care va avea următorul conţinut: „Capitalul social este deţinut de către asociatul unic, în persoana domnului Ion-Ionuţ Luţu, acesta fiind şi beneficiar real al societăţii”.

3. Se revocă din funcţia de administrator Bogdan Ionuţ Zamfir şi se numeşte în funcţia de administrator, cu puteri depline şi pe o durată de 10 ani, Ion-Ionuţ Luţu„, se arată în decizie, citată de gsp.ro.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:03

Cum au reacţionat jurnaliştii din Grecia după ce l-au văzut pe Gigi Becali cu preoţii în aeroport: „Şeful delegației”

13:55

Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”

13:42

VIDEOAdina Diaconu / Maria Xiao, OUT în optimile de finală de la China Smash 2024. Eşec în setul decisiv

13:05

Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?”

12:48

Un jucător de la Manchester City a fost arestat! Mijlocaşul de 40 de milioane de euro este acuzat de furt

12:45

VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și