Închide meniul
Foto

Cum a putut fi surprinsă iubita bărbatului care se află la închisoare, căruia Ion Ţiriac i-a spus că îi dă 10 milioane de euro

Publicat: 30 iunie 2022, 16:43

Care este pensia lui Ion Țiriac

Ion Ţiriac, dat de gol de verişoara sa

Ion Ţiriac a fost cel mai bogat român / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

  • Cum a fost surprinsă Lily de Carvalho
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Lily de Carvalho, prietena lui Bors Becker, care a fost recent condamnat la 2 ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru fraudă, a fost surprinsă în tribunele de la Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta a urmărit partida dintre Novak Djokovic şi Thanasi Kokkinakis, pe care jucătorul din Serbia l-a câştigat cu 6-1, 6-4, 6-2.

Cum a putut fi surprinsă Lily de Carvalho, iubita lui Boris Becker

Lily de Carvalho a văzut meciul alături de Noah, fiul pe care Boris Becker pe care îl are din căsătoria cu Barbara.

Reclamă

Boris Becker a fost condamnat la 2 ani şi jumătate de închisoare

Becker a primit o sentinţă de 30 de luni, din care va executa, probabil, doar jumătate. Starul tenisului ar putea executa doar 10 luni şi şi-ar putea petrece restul pedepsei cu un dispozitiv electronic, dacă autoritățile decid să-l elibereze înainte de termen, informează The Mirror.

Obligaţia dumneavoastră era să dezvăluiţi aceste bunuri, dar nu aţi făcut-o. Ţi-ai pierdut cariera, reputaţia şi toate proprietăţile tale. Cu toate acestea, nu ai arătat nicio remuşcare”, i-a transmis judecătoarea Deborah Taylor lui Boris Becker.

Reclamă

Cele patru capete de acuzare în care a fost găsit vinovat sunt înstrăinarea de proprietăţi, nedezvăluirea proprietăţilor şi ascunderea unor datorii de 825.000 de euro.

În vârstă de 54 de ani, Boris Becker a fost achitat în alte 20 de capete de acuzare, unele dintre ele legate de faptul că nu a predat trofee şi medalii obţinute de-a lungul carierei sale sportive.

De-a lungul carierei, Boris Becker a câștigat două titluri la Australian Open (1991, 1996), 3 titluri la Wimbledon (1985, 1986, 1989) și un titlu la US Open (1989). la Roland Garros, germanul a ajuns de 3 ori în semifinale, în 1987, 1989 și 1991.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac a dezvăluit ce i-a transmis Boris Becker din închisoare

Miliardarul român a dezvăluit pentru L’Equipe că a primit un mesaj text de la Boris Becker, căruia i-a fost mentor în timpul carierei fabuloase din circuitul ATP.

Becker i-a mărturisit lui Țiriac că viața din închisoare l-a afectat destul de mult la început:

„Mi-a spus prin mesaj că primele zile au fost extrem de grele și că închisoarea era foarte bine păzită, dar lucrurile începeau să devină mai bune”, a spus Ion Țiriac, pentru L’Equipe, citat de tennismajors.com.

În urmă cu ceva timp, Ion Țiriac a vorbit despre atașamentul uriaș pe care îl are față de Boris Becker. Omul de afaceri român a declarat că, la nevoie, ar fi dispus să-i vireze germanului în conturi o sumă uriașă:

„Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ţiriac, în 2018, despre cel care a câştigat în carieră 6 turnee de Grand Slam.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare
Boris Becker a reacţionat, după schimbul de replici dintre Simona Halep şi Wozniacki
WTA • 20 mart., 12:38
Boris Becker a reacţionat, după schimbul de replici dintre Simona Halep şi Wozniacki! Mesajul superb pentru campioana noastră