Închide meniul
Foto

Cum a putut fi surprinsă iubita bărbatului care se află la închisoare, căruia Ion Ţiriac i-a spus că îi dă 10 milioane de euro

Publicat: 30 iunie 2022, 16:43

Care este pensia lui Ion Țiriac

Ion Ţiriac, dat de gol de verişoara sa

Ion Ţiriac a fost cel mai bogat român / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta a urmărit partida dintre Novak Djokovic şi Thanasi Kokkinakis, pe care jucătorul din Serbia l-a câştigat cu 6-1, 6-4, 6-2.

Cum a putut fi surprinsă Lily de Carvalho, iubita lui Boris Becker

Lily de Carvalho a văzut meciul alături de Noah, fiul pe care Boris Becker pe care îl are din căsătoria cu Barbara.

Reclamă

Boris Becker a fost condamnat la 2 ani şi jumătate de închisoare

Becker a primit o sentinţă de 30 de luni, din care va executa, probabil, doar jumătate. Starul tenisului ar putea executa doar 10 luni şi şi-ar putea petrece restul pedepsei cu un dispozitiv electronic, dacă autoritățile decid să-l elibereze înainte de termen, informează The Mirror.

Obligaţia dumneavoastră era să dezvăluiţi aceste bunuri, dar nu aţi făcut-o. Ţi-ai pierdut cariera, reputaţia şi toate proprietăţile tale. Cu toate acestea, nu ai arătat nicio remuşcare”, i-a transmis judecătoarea Deborah Taylor lui Boris Becker.

Reclamă

Cele patru capete de acuzare în care a fost găsit vinovat sunt înstrăinarea de proprietăţi, nedezvăluirea proprietăţilor şi ascunderea unor datorii de 825.000 de euro.

În vârstă de 54 de ani, Boris Becker a fost achitat în alte 20 de capete de acuzare, unele dintre ele legate de faptul că nu a predat trofee şi medalii obţinute de-a lungul carierei sale sportive.

De-a lungul carierei, Boris Becker a câștigat două titluri la Australian Open (1991, 1996), 3 titluri la Wimbledon (1985, 1986, 1989) și un titlu la US Open (1989). la Roland Garros, germanul a ajuns de 3 ori în semifinale, în 1987, 1989 și 1991.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac a dezvăluit ce i-a transmis Boris Becker din închisoare

Miliardarul român a dezvăluit pentru L’Equipe că a primit un mesaj text de la Boris Becker, căruia i-a fost mentor în timpul carierei fabuloase din circuitul ATP.

Becker i-a mărturisit lui Țiriac că viața din închisoare l-a afectat destul de mult la început:

„Mi-a spus prin mesaj că primele zile au fost extrem de grele și că închisoarea era foarte bine păzită, dar lucrurile începeau să devină mai bune”, a spus Ion Țiriac, pentru L’Equipe, citat de tennismajors.com.

În urmă cu ceva timp, Ion Țiriac a vorbit despre atașamentul uriaș pe care îl are față de Boris Becker. Omul de afaceri român a declarat că, la nevoie, ar fi dispus să-i vireze germanului în conturi o sumă uriașă:

„Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ţiriac, în 2018, despre cel care a câştigat în carieră 6 turnee de Grand Slam.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu
Liga 1 • 23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest
Extra • 12:31
FOTO
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest: „Nu este macabru ce spun!” Marele regret al vieţii: „Ce-am făcut în viaţa asta?”
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac
Diverse • 17 mart., 9:07
FOTO
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac: „Am dat totul”. Cele două miliarde de dolari nu sunt la copiii omului de afaceri
Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui
Diverse • 15 mart., 11:36
FOTO
„Eu oameni săraci încă nu am văzut” Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui: „Nu e macabru!”
Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane
Diverse • 14 mart., 18:59
FOTO
Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac pleacă în Noua Zeelandă: „Fac o treabă nepopulară!”