Închide meniul

Cum a putut să îl găsească Ioana pe Ilie Năstase într-o staţie de autobuz, cu o bere în mână, cu două zile în urmă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 5:55

Cum a putut să îl găsească Ioana pe Ilie Năstase într-o staţie de autobuz, cu o bere în mână, cu două zile în urmă

Hepta

Ilie Năstase nu intră în biserică

  • Ilie Năstase divorţează
  • Ioana şi Ilie Năstase vor petrece Paştele împreună

"În ceea ce mă priveşte, voi fi sigur în Noaptea de Înviere la biserică, ca să iau lumină. Face parte din sufletul meu, din spiritul Sărbătorii, aşa că nu se pune problema de a lipsi. Dar nu ştiu dacă voi reuşi să-l conving și pe Ilie, să facă un pas similar. El nu e un tip care gustă aşa ceva. O ştie mai toată lumea, de altfel! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deunăzi, eu și Ilie eram împreună în Bucureşti, undeva pe lângă Hotelul Marriott. L-am rugat să intre cu mine două minute într-o bisericuţă din apropiere. Nu a zis nu, dar nici nu a intrat. Când am ieşit l-am căutat ceva vreme. Era prin apropiere, într-o staţie de transport public, şi mă aştepta pe gard, cu o sticlă de bere în mână. Nu am putut să-i reproşez nimic, fiindcă am considerat că mai mult aş fi pierdut decât aş fi câştigat. Aşa e el construit", a povestit Ioana Năstase, citată de impact.ro. 

Decizia luată de Ioana Năstase

Ioana Năstase este pregătită să păstreze numele marelui campion şi după iminentul divorţ. Cei doi rămân în relaţii foarte bună, chiar dacă, la începutul anului, Nasty a fost acuzat de violenţă domestică.

Reclamă

"Nu am înţeles de ce unele femei au ţinut aşa de tare să-l poarte. Până la urmă e meritul lui Ilie acest nume. Doar dacă mi-l lasă el de bunăvoie, eu îl păstrez", a spus Ioana.

Ilie Năstase, acuzat de Ioana: "Am ajuns acasă şi am rămas şocată. O ploaie de palme!"

Ilie şi Ioana Năstase se vor despărţi la aproape trei luni de la scandalul imens, în care fostul sportiv a fost acuzat că şi-a bătut soţia. Pe 8 ianuarie, aceasta a chemat Poliţia, dar refuzat să depună plângere pentru ca Năstase să nu ajungă la închisoare.

Reclamă

"Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia", spunea Ioana, la momentul respectiv.

Ilie şi Ioana Năstase s-au cununat religios în vara anului trecut. Naşii le-au fost Ciprian Marica şi soţia lui. Fostul campion de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep