Închide meniul
Foto

Cum încearcă Anamaria Prodan să uite de Laurențiu Reghecampf: „Nu mă întorc la tine nici dacă plângi!” Ultimul gest la care a apelat vedeta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2023, 9:44

Cum încearcă Anamaria Prodan să uite de Laurențiu Reghecampf: „Nu mă întorc la tine nici dacă plângi!” Ultimul gest la care a apelat vedeta

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / as.ro

Cum încearcă Anamaria Prodan să uite de Laurențiu Reghecampf. Ultimul gest la care a apelat vedeta i-a surprins pe fanii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan e în război cu Laurențiu Reghecampf de când a fost părăsită pentru amanta Corina Caciuc. Ca să uite de antrenor, impresara se refugiază în muzică. Ultima melodie care a înnebunit-o pe Prodan e noul hit al Shakirei.

Cum încearcă Anamaria Prodan să uite de Laurențiu Reghecampf

La fel ca Anamaria Prodan, Shakira a trecut printr-un divorț greu de digerat, după ce iubitul ei, Gerard Pique, a părăsit-o după 12 ani pentru o studentă de 22 de ani. Cântăreața columbiană l-a făcut praf pe fostul fotbalist în piesa sa. Anamaria Prodan e îndrăgostită de noua melodie a Shakirei!

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram un story în care le-a dezvăluit și fanilor cât de mult îi place hit-ul Shakirei. Vedeta a pus un emoji de apreciere în dreptul piesei.

Anamaria Prodan ar putea să se regăsească în versurile Shakirei, ținând cont că și ea a fost părăsită pentru o femeie mai tânără de partnerul ei. Laurențiu Reghecampf are acum o familie cu Corina Caciuc, care este cu 17 ani mai tânără decât Reghe.

Reclamă
Instagram Anamaria Prodan

Shakira îl distruge pe Gerard Pique cu noua piesă

Shakira i-a dedicat o nouă piesă lui Gerard Pique, fostul ei partener de viaţă. Versurile fac trimitere directă la relaţia pe care acesta o are cu Clara Chia, cântăreaţa sud-americană fiind extrem de dezamăgită de cum a fost tratată în relaţia cu fostul fundaş.

„Una ca mine nu e pentru unul ca tine! Eram prea bună, de asta eşti acum cu una la fel ca tine!”, se arată într-un vers al melodiei, pe care Shakira a compus-o alături de DJ-ul argentinian Bizarapp.

Mai mult decât atât, Shakira transmite, în mod indirect, că nu există cale de împăcare între ea şi Gerard Pique: „Nu mă întorc la tine nici dacă plângi, nici dacă ma implori!”

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, solista face trimitere şi la faptul că Gerard Pique a lăsat-o în plin scandal, fiind asalatată de jurnalişti, însă nu se lasă învinsă de asta: „M-ai lăsat cu presa la uşă! Ai crezut că mă răneşti, dar m-ai făcut mai puternică!”, se mai arată în versurile piesei cântăreţei.

Noua piesă a Shakirei a devenit imediat virală. În doar nouă ore de la publicare, a strâns peste 20 de milioane de vizualizări.

Sarah Dumitrescu și-a dat de gol mama. Ce face Anamaria Prodan

Sarah Dumitrescu şi-a dat mama de gol. Baschetbalista în vârstă de 22 de ani a dezvăluit că are o relație foarte apropiată cu Anamaria Prodan și că se sfătuiește cu ea chiar și în privința iubiților ei.

Sarah este fica cea mică a Anamariei Prodan. Tatăl ei este fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, cel care a fost căsătorit cu agentul de jucători între 1998 și 2007.

Ca și tatăl ei, Sarah Dumitrescu are cetățenie americană. Joacă baschet în SUA, la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan s-a apucat de baschet încă de când avea 10 ani. De la 12 ani s-a mutat singură, în încercarea de a-și îndeplini visul și a deveni jucătoare profesionistă. Chiar dacă locuiește la peste 10.000 de km de mama ei, Sarah îi cere mereu sfaturi.

„(Reporter: Cu cine locuiești în Statele Unite?) Singură. Stau singură de la 12 ani… 12 ani și jumătate. Eu așa am crescut, așa am învățat, mă simt mult mai confortabilă singură. Dar când vin în România, stau cu mama. Așa, în străinătate, sunt singură.

Reclamă

(Reporter: Anamaria Prodan se bagă în relațiile tale?) Se bagă pentru că vreau eu să se bage. Mereu am fost foarte deschisă despre ceea ce îmi place, sau cu cine vorbesc. Mereu a fost implicată în absolut tot. Cu iubitul meu, fostul meu iubit, mereu a fost foarte ‘hands on’ (n.r. implicată activ)„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru WOWnews.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și