Închide meniul
Foto

Cum a reacționat familia lui Laurențiu Reghecampf după nașterea copilului său și al iubitei Corina Caciuc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 mai 2022, 19:46

Cum a reacționat familia lui Laurențiu Reghecampf după nașterea copilului său și al iubitei Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a devenit tată a treia oară

Colaj cu familia lui Laurențiu Reghecampf / Instagram

Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tătic, după ce iubita sa, Corina Caciuc, i-a dăruit un băiețel. Familia antrenorului de la Universitatea Craiova a reacționat după ce Reghe și-a primit pe lume al treilea copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Reghecampf, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie, cu Mariana Pfeiffer, în vârstă de 21 de ani, a redistribuit fotografia postată de antrenor cu bebelușul.

Cum a reacționat familia lui Laurențiu Reghecampf după nașterea copilului său și al iubitei Corina Caciuc

Luca a avut și un mesaj emoționant: „Bine ai venit în familie!”

Sursa: Instagram Luca Reghecampf

Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf, în vârstă de 22 de ani, a reacționat și ea: „Bine ai venit pe lume, micuțule!”.

Sursa: Instagram Asiana Peng

Laurenţiu Reghecampf este în culmea fericirii după ce a devenit din nou tătic. Antrenorul a făcut anunţul la primele ore ale dimineţii.

Reclamă

„Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru! Va iubește tata„, a fost anunţul făcut de antrenorul Universităţii Craiova pe reţelele de socializare.

Anamaria Prodan îl compară pe Laurenţiu Reghecampf cu Cristi Borcea

Chiar dacă se află în divorț cu Reghecampf, după o despărțire cu scandal, Anamaria Prodan a glumit pe seama lui Cristi Borcea, cel care are nu mai puțin de nouă copii. Liam este doar al treilea pentru Laurențiu Reghecampf.

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a spus Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Liam este al treilea copil al lui Reghecampf. Reghe mai are doi băieţi. Este vorba de Luca Reghecampf, pe care îl are din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, şi de Laurenţiu Reghecampf Jr. (Bebeto), pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Cum a cunoscut-o Laurenţiu Reghecampf pe Corina Caciuc

În luna februarie, Laurențiu Reghecampf a vorbit, în premieră, despre relația pe care o are cu Corina Caciuc. Chiar dacă încă nu a divorțat de Anamaria Prodan, antrenorul Universității Craiova este convins că, în cel mai scurt timp, se va încheia și cea de-a doua căsnicie a lui.

Reghecampf este, de aproape doi ani, într-o relație cu femeia care este cu 20 de ani mai tânără decât el. Anamaria Prodan a făcut-o praf pe iubita soțului ei, în ultimele luni. Reghecampf a ținut să vină cu lămuriri și a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Corina Caciuc. I-a declarat iubirea și a precizat că este extrem de fericit în alături de tânăra care tocmai a împlinit 29 de ani.

Mai mult, Laurențiu Reghecampf anunță că își dorește foarte mult ca și Anamaria să își găsească fericirea în brațele altcuiva.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am luat legătura și am încercat să o cunosc cu adevărat. Pe Corina am cunoscut-o cu aproape doi ani în urmă, sau un an și opt luni.

Ce treabă are Anamaria Prodan cu Corina (n.r Caciuc). Ea știe foarte bine că nu are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărțit de ea. Eu sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile au luat pentru mine o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru.

Probabil aș fi cel mai fericit om din lume (n.r. dacă Anamaria Prodan ar avea o relație). Proabil atunci se va potoli. Dar ce noroc am avut de femei… îmi aduc aminte și de Mariana (n.r. Pfeiffer)„, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unui podcast.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și