Închide meniul

Cum a reacţionat Gigi Becali când s-a întâlnit cu „Michael Jackson!” Imaginea a devenit virală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2021, 17:47

Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când la poarta Palatului din Aleea Alexandru s-au strâns mai mulţi oameni care i-a cerut ajutorul patronului FCSB. Becali s-a conformat şi le-a împărţit bani celor care i-au solicitat ajutorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a reacţionat Gigi Becali când s-a întâlnit cu „Michael Jackson!”

Un bărbat a atras toate privirile. A venit îmbrăcat ca Michael Jackson. Becali nu a fost deranjat de costumaţia bărbatului şi i-a oferit şi lui o sumă de bani, scriu cei de la Prosport.

Sursa: Prosport  

Gigi Becali şi-a dublat averea în timpul pandemiei. „Pentru mine nu a fost nicio perioadă grea”

Gigi Becali este unul dintre oamenii de afaceri care se pot considera norocoşi. Şeful FCSB susţine că în timpul pandemiei multe dintre terenurile sale şi-au dublat valoarea.

Becali a declarat că a încasat chiar şi 11 milioane de euro bani cash! Milionarul din Pipera spune că pandemia l-a ajutat, dar precizează că secretul este să „administrezi bine”.

Reclamă

”Pentru mine nu a fost nicio perioadă grea, a fost chiar și mai bine de cinci ori. Păi cum așa? S-au dublat prețurile la terenuri. Și am vândut în pandemie terenuri la dublu preț decât era înainte de pandemie. Am vândut în pandemie, am luat 11 milioane (n.r. – euro) bani cash.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și