Închide meniul

Cum a slăbit Amalia Năstase 30 de kilograme renunţând la un singur aliment. "Am zis că nu se mai poate"

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 9:55

Cum a slăbit Amalia Năstase 30 de kilograme renunţând la un singur aliment. "Am zis că nu se mai poate"

Instagram Amalia Năstase

Amalia Năstase a slăbit 30 de kilograme

  • Amalia Năstase a slăbit 30 de kilograme
  • Fosta soţie a lui Ilie Năstase a împlinit 45 de ani

"La un moment dat am zis că nu se mai poate. ”Asta e. Am ajuns ca alea de te întâlnești cu ele pe stradă, erau bibelou, și zici Doamne, ce li s-a întâmplat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amalia Năstase a slăbit 30 de kilograme

Asta e, sunt una dintre ele și nu am ce să fac. Dar după tot eu am zis: Cum, eu nu pot? Ba pot. Pe mine mă dureau genunchii, mă dureau coatele… de la apa reținută. (…) Mâncarea asta pe care o poftești nu este totul în viața ta.

Trebuie să te gândești că sunt oameni care sunt forțați să facă asta, că altfel mor, și atunci trebuie să te gândești că tu nu ai vrea să fii acolo și că ți-a dat Dumnezeu oportunitatea să te schimbi tu, fără să te oblige cineva", a povestit Amalia, citată de playtech.ro. 

Reclamă

Amalia Năstase, petrecere de neuitat

Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, a împlinit în această lună 45 de ani. În ciuda pandemiei, a sărbatorit alături de cei dragi şi a cerut cadou o ambulanţă pentru spitalul de copii Grigore Alcsandrescu.

Printre cei care i-au fost alături Amaliei Năstase s-au numărat cele două fiice din căsătoria cu Ilie Năstase, Alessia și Emma, actualul soț, Răzvan Vasilescu, și fiul lor, Toma, dar și fostul fotbalist al lui Dinamo, Vlăduț Munteanu, împreună cu soția sa, Andreea Oroz Munteanu.

Reclamă

Amalia Năstase a cerut donaţii pentru spitalul de copii Grigore Alexandrescu

Amalia este ambasador al Fundaţiei Salvaţi Copiii. Ea și-a dorit de ziua ei o ambulanță. Le-a celor care o apreciază să doneze bani pentru spitalul Grigore Alexandrescu.

“Azi e ziua mea, vreau tort. Dacă mă iubiți, dar și dacă nu mă iubiți, dar vreți să mă vedeți că mănânc tort, dați și voi câte 10 ron la linkul din bio. Cel mai mare spital de pediatrie din țară, Grigore Alexandrescu, rămâne cu o singură ambulanță, după ce patru din cele cinci pe care le are în prezent vor fi casate.

Nici cea rămasă nu mai are viață lungă, este veche de peste 15 de ani și se strică frecvent. Fără o ambulanță funcțională, copiii care au nevoie de ajutor medical urgent și de specialitate ajung mai greu la tratament, pentru unii intervenția este vitală. Ambulanța cu targă și scaune, așa cum ne-au explicat medicii, costă 77.290 Euro", a fost mesajul Amaliei.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep