Închide meniul
Foto

Cum arată acum Fane bodyguardul, „sperietoarea” lui Gigi Becali. Imagine rară cu omul cu care şeful FCSB îşi ameninţa duşmanii

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2021, 8:50

Gigi Becali a primit o ofertă uriaşă pentru a-şi vinde Palatul

Gigi Becali a primit o ofertă uriaşă pentru a-şi vinde Palatul

Gigi Becali, în faţa Palatului din Bucureşti /Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

  • Cum arată acum bodyguardul lui Gigi Becali
  • Imagine rară cu Ştefan Dediu

Ştefan Dediu sau Fane bodyguardul nu a fost singur sâmbătă seara, pe Arena Naţională. Acesta a stat alături de vedetele celor de la FCSB care au probleme medicale. Este vorba despre „perlele” lui Gigi Becali, Florinel Coman şi Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagine rară cu bodyguardul lui Gigi Becali

Fane Dediu este unul dintre cei mai respectaţi bodyguarzi din România, specialist în Jiu Jitsu brazilian. Acesta a avut multe de pătimit din cauza lui Gigi Becali. În 2009, în dosarul furtului maşinii milionarului , Fane Dediu a stat în arest timp de 29 de zile, alături de ceilalţi bodyguarzi ai latifundiarului. S-a considerat că i-a sechestrat pe hoti, fiind ulterior condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, pe un termen de incercare de 8 ani. Dupa acest episod, relatia dintre Becali si Dediu s-a mai racit. Acum relaţia a revenit la normal.

Fane Dediu, prieten cu Mihai Stoica

Nu doar Florinel Coman şi Florin Tănase sunt apropiaţii lui Fane Dediu. Bodyguardul este şi un apropiat al lui Mihai Stoica. În urmă cu doi ani de zile, când îşi încheiase prematur conturile cu FCSB, Stoica a fost invitat să ia lectii de Brazilian Jiu Jitsu cu Fane Dediu, o artă marţială de autoaparare şi un sport de contact, care foloseşte tehnici articulare şi strangulari pentru a invinge agresorul. Este de asemenea folosita de sportivii din luptele de MMA.

Reclamă

„Fane Dediu venea cu noi in deplasari si, la un moment dat, jucatorii au vazut un antrenament al lui. A doua zi nimeni nu s-a mai plans la antrenament, chiar daca a fost greu”, spunea Stoica, citat de sport.ro.

Luptătorul, care se prezintă pe reţelelw de socializare ca „Fane Dacul de Nord”, mai asigura, episodic, securitatea lui Gigi Becali, dar are si alte aranjamente personale. Este bodyguard al mai multor vedete, printre care si Cosmin Olaroiu, cand vine in Romania.

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu