Închide meniul
Foto

Cum arată acum prima mare dragoste a lui Laurenţiu Reghecampf şi unde şi-a cunoscut noul soţ. A trecut peste momente teribile

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2024, 9:20

Reclamă
Cum arată acum prima mare dragoste a lui Laurenţiu Reghecampf şi unde şi-a cunoscut noul soţ. A trecut peste momente teribile

Cum arată acum prima mare dragoste a lui Laurenţiu Reghecampf şi unde şi-a cunoscut noul soţ

Laurenţiu Reghecampf, alături de fiul cel mare

Prima mare dragoste a lui Laurenţiu Reghecampf, Marian Pfeiffer, şi-a refăcut viaţa după cei 13 ani în care a fost soţia lui Reghe. Căsnicia celor doi a ajuns la divorţ după apariţia în viaţa antrenorului a agentului Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajunsă la 56 de ani, Mariana locuieşte în prezent în Germania şi şi-a refăcut viaţa cu un om de afaceri. De altfel, în puţinele postări de pe reţelele sociale apare alături de actualul soţ şi de Luca Reghecampf. A trecut peste momentele teribile care i-au marcat viaţa.

Cum arată acum prima mare dragoste a lui Laurenţiu Reghecampf

Mariana s-a căsătorit cu Reghecampf în perioada în care acesta încă era jucător în activitate. O singură dată a oferit detalii despre modul în care s-a încheiat căsnicia lor şi a lansat atunci acuzaţii dure la adresa Anamariei Prodan!

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă„, a declarat Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro.

Reclamă

Cum şi-a cunoscut Mariana Pfeiffer actualul soţ

Mariana Pfeiffer şi-a refăcut viaţa după divorţul dureros de Laurenţiu Reghecampf. Femeia şi-a întemeiat o familie alături de Mathyas, un prosper om de afaceri, şi este mai fericită ca niciodată.

Mariana este o prezenţă extrem de discretă în spaţiul public şi are succes în afaceri. Are de o lungă perioadă de timp un salon de frumuseţe în Germania. Chiar ea a anunţat şi modul prin care l-a cunoscut pe actualul partener.

„Mergeam foarte des la un complex cu piscină şi sauna şi acolo l-am cunoscut pe soţul meu. Nu ştia cine sunt, ce fac, a fost dragoste la prima vedere. Eu nu credeam că mai putem iubi pe cineva„, a spus Mariana Pfeiffer, acum câțiva ani, pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Postarea lui Reghecampf de ziua Corinei Caciuc

Pe de altă parte, Corina Caciuc şi-a aniversat vineri ziua de naştere. Cunoscutul antrenor cu care Corina Caciuc va mai avea un copil a marcat momentul. Iată ce a putut posta Laurenţiu Reghecampf.

„Reghe” a publicat pe contul de Instagram o fotografie cu el sărutându-se cu Corina Caciuc. Totodată, a scris un mesaj din numai câteva cuvinte.

„La mulţi ani, Corina Caciuc”, a scris Reghe pe contul său de socializare. Reghecampf a transmis un mesaj simplu, în stilul caracteristic. Poza reflectă însă sentimentele pe care le are pentru femeia care îl va face tată pentru a patra oară.

Corina Caciuc şi Laurenţiu Reghecampf se pregătesc să devină din nou părinţi. Cei doi au un băieţel, Liam, care în curând va avea un frăţior.

Laurenţiu Reghecampf va avea, astfel, 4 băieţi. Din căsnicia cu Mariana Pfeiffer el îl are pe Luca Reghecampf, din mariajul cu Anamaria Prodan pe Bebeto, iar Corina Caciuc i-a dăruit un băieţel şi urmează să îl facă din nou tată de băiat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și