Închide meniul
Foto

Cum arată Anamaria Prodan nemachiată, la 50 de ani: „Slabă și frumoasă! Ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2023, 19:03

Cum arată Anamaria Prodan nemachiată, la 50 de ani: „Slabă și frumoasă! Ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor”

Cum arată Anamaria Prodan nemachiată, la 50 de ani

Anamaria Prodan, reacţie acidă pe reţelele sociale / Instagram

S-a aflat cum arată Anamaria Prodan nemachiată, la vârsta de 50 de ani. Agentul de jucători a răbufnit la adresa criticilor şi chiar a avut un derapaj pe reţelele sociale, acolo unde are peste un milion de urmăritori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan nu uită şi nu iartă. Acuzată că se ascunde în spatele machiajului şi că îşi editează pozele pe care le postează pe contul ei de Instagram, vedeta a ţinut să ofere un răspuns pe măsură.

Cum arată Anamaria Prodan nemachiată, la 50 de ani

Mă demachiez, că am avut cremă pe față și apropo, pentru fraierii ăștia… uite, nu mai am fard, nimic. Așa e Anamaria Prodan nemachiată la 50 de ani, 50 de ani plus…

Și slabă, și frumoasă, ca să muriți voi de ciudă aşa, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna, la 20-25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi să arătați și voi așa la 50 de ani. Chiar mă rog pentru voi, că în spatele calculatorului e ușor să scrii. Vă iubește Ana!„, a declarat Anamaria Prodan.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reacţiile la postarea impresarului nu au întârziat să apară. „Arogantă„, „Aţi avut norocul să vă naşteţi unde trebuia„, „Dar ce ai cu noi, doamnă?„, i-au comentat urmăritorii. Anamaria Prodan a primit şi multe mesaje în care este lăudată pentru modul în care arată: „Superbă, arăţi de 38 de ani„, „Eşti o femeie foarte frumoasă„, „Eşti minunată„.

Anamaria a împlinit, în luna decembrie, 50 de ani. Continuă să fie în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. În ultima perioadă a anunţat că şi-a refăcut viaţa şi că are un nou iubit. A refuzat însă să se afişeze alături de el.

Reclamă 4 / 0/3

M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția și nu mă gândesc la lucruri urâte, mă gândesc la cum trebuie să fie un bărbat, cu demnitate, cu forță din toate punctele de vedere, financiară, forță de bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice„, a declarat la AntenaStars.

Sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a suferit o transformare surprinzătoare şi a slăbit mai multe kilograme. A ţinut o dietă drastică şi se declară mulţumită că a ajuns în cea mai bună formă. „Am ajuns la măsura 34. Sunt cam ca Rebeca (n.r. fiica ei, Rebecca Dumitrescu)„.

Impresarul susţine că sunt zile în care bea doar apă şi nu mănâncă nimic. Aşa a ajuns să cântărească 56 de kilograme, cât avea înainte de căsătoria cu Laurenţiu Reghecampf.

Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil. Trebuie să fiu impecabilă pentru copiii mei, pentru iubitul meu, pentru voi (nr. public), așa trebuie să fie un om care, zic eu, că a muncit o viață să fie exemplu”, a spus Prodan, citată de ego.ro.

Anamaria Prodan are două fete din prima căsnicie, cea cu Tiberiu Dumitrescu, pe Sarah şi Rebecca. Agentul de jucători mai are şi un băiat cu Laurenţiu Reghecampf, pe Bebeto.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și