Închide meniul
Foto

Cum putea să arate în tinerețe femeia care la 73 de ani arată ca o adolescentă. Era de o frumusețe răpitoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2022, 9:54

Cum putea să arate în tinerețe femeia care la 73 de ani arată ca o adolescentă. Era de o frumusețe răpitoare

Cum putea să arate în tinerețe femeia care la 73 de ani arată ca o adolescentă

Vera Wang are o avere de peste 600 de milioane de dolari / Instagram

Vera Wang ne-a obișnuit cu aparițiile ei incredibile, în urma cărora lumea susține că are mai degrabă 25 de ani, decât 73 de ani, care reprezintă vârsta ei reală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu doi ani, fosta patinatoare a postat pe Instagram o poză din tinerețea ei, iar cei de la Yahoo susțin că imaginea e din 1979, moment în care faimoasa creatoare de modă avea 30 de ani.

Cum putea să arate în tinerețe femeia care la 73 de ani arată ca o adolescentă

Imaginea face parte dintr-un shootout Vogue, revistă pentru care a lucrat înainte să înceapă să își construiască un adevărat imperiu. La 23 de ani, ea devenea unul dintre cei mai tineri editori de la Vogue.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Vera Wang (@verawang)

Între timp, ajunsă la 73 de ani, Vera arată ca la 25. În mai multe rânduri, ea a vorbit despre dieta care a ajutat-o să se mențină în formă.

Reclamă

”Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu șase ani. A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”, a spus Vera Wang, citată de The List.

Povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani, Vera Wang

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

Reclamă 4 / 0/3

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și