Închide meniul
Foto

Cum arată fiica lui Ilie Năstase care face avere din Onlyfans: „Aş fi ales un tată în locul banilor!”. De ce e în „război” cu Nasty

Reclamă

Publicat: 27 aprilie 2023, 9:51 / Actualizat: 30 aprilie 2023, 11:57

Cum arată fiica lui Ilie Năstase care face avere din Onlyfans: „Aş fi ales un tată în locul banilor!”. De ce e în „război” cu Nasty

Ilie Năstase, în costumul de general al Armatei Române / Hepta

Cum arată fiica lui Ilie Năstase care face avere din Onlyfans. Charlotte Năstase a împlinit 33 de ani în luna martie şi a surprins pe toată lumea în momentul în care a postat mai multe fotografii pe site-ul cu conţinut exclusiv pentru adulţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charlotte Năstase nu s-a ascuns şi le-a cerut fanilor de pe reţelele sociale să o urmărească şi pe platforma în care apare în ipostaze provocatoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Fiica fostului mare jucător de tenis a primit critici dure pentru decizia luată, iar reacţia ei a fost pe măsură.

Cum arată fiica lui Ilie Năstase care face avere din Onlyfans

Du-te la muncă, fă-ţi avere din munca ta. Nu întinde mâna ca un om al străzii, un cerşetor„, a fost un comentariu primit de Charlotte la o postare. „Aş fi ales oricând un tată sau familia în locul banilor! Asta atunci când am refuzat oferta lui de a-mi trimite bani şi i-am spus că vreau să-l văd. Aveam 25 de ani şi el s-a înfuriat. Chiar nu este vorba despre bani„, a fost răspunsul tinerei.

Charlotte a lansat mai multe acuzaţii dure la adresa tatălui ei, pe care susţine că nu l-a mai văzut de aproape 15 ani. „Regretă că m-a adoptat”, a precizat aceasta, motiv pentru care a ajuns în „război” cu Ilie.

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma. Cu cea de-a cincea soţie, Ioana Năstase, nu are niciun copil.

Reclamă

Ioana chiar a lansat un atac la adresa fiicei de 33 de ani a lui „Nasty”. A dezvăluit că fostul lider ATP a achitat 400.000 de euro pentru a o ţine la şcoală.

Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe. Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala.

Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea”, citată de click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Năstase: „M-am ocupat de Charlotte cât am putut”

Ilie Năstase a confirmat informaţiile oferite de soţia lui şi asigură că a făcut eforturi financiare importante. I-a dat replica fiicei lui.

Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America, înseamnă că minte clonț!

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America… Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!„, a declarat Ilie Năstase pentru antenastars.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și