Închide meniul
Foto

Cum arată fosta soacră a Anamariei Prodan. Imagine rară cu mama bărbatului pe care vedeta l-a iubit enorm

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iunie 2023, 19:08

Cum arată fosta soacră a Anamariei Prodan. Imagine rară cu mama bărbatului pe care vedeta l-a iubit enorm

Sarah Dumitrescu, alături de Anamaria Prodan

Instagram

Cum arată fosta soacră a Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a postat pe reţelele de socializare o imagine rară cu bunica sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angela Dumitrescu, mama lui Tiberiu Dumitrescu, prima mare iubire a Anamariei Prodan, este o femeie extrem de discretă, care îşi iubeşte enorm cele două nepoate.

Cum arată fosta soacră a Anamariei Prodan

De altfel, superbele fiice ale Anamariei Prodan şi ale lui Tiberiu Dumitrescu ţin enorm la bunica lor din partea tatălui. Sarah Dumitrescu a postat şi un mesaj emoţionant pentru bunica sa, la începutul anului, de ziua sa de naştere.

„La mulţi ani, buni! Te iubesc”, a fost mesajul emoţionant postat, la acel moment, de Sarah Dumitrescu. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI RARE CU FOSTA SOACRĂ A ANAMARIEI PRODAN)

De altfel, Sarah Dumitrescu are o relaţie strânsă şi cu tatăl său. „Cred că tata este idolul meu, am mulți idoli cunoscuți și așa, dar a fost langa mine non stop. Nu am întâlnit un om să îți fie alături cum mi-a fost el și nu știu, parcă o fac și pentru el… Să mă vadă pe mine, să își traiască visul prin mine, daca el n-a putut”, a spus Sarah Dumitrescu, în exclusivitate pentru as.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan, relaţie perfectă cu Tibi Dumitrescu

Anamaria Prodan spunea recent că Tiberiu Dumitrescu, primul soţ al său cu care două fete superbe, este cel cu care se consultă şi a ajută să ia decizii în ceea ce priveşte familia. Anamaria Prodan se consultă cu Tibi Dumitrescu chiar şi când vine vorba de Bebe, băiatul pe care îl are cu Laurenţiu Reghecampf.

Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. (…) Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui. În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. în lumea asta totul este trecător și trebuie să lași.

Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo. Tibi este un bărbat puternic, este un bărbat care a fost baschetbalist, provine dintr-o familie fabuloasă. (…) Cât de mult ai trage de cineva, dacă este o chestie limitată, nu poți niciodată mai mult”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și