Închide meniul
Foto

S-a iubit cu Anamaria Prodan în trecut, iar acum i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf în viaţa vedetei: „Îl iubesc şi acum!” Anunţ de ultimă oră

Reclamă

Publicat: 13 mai 2022, 12:38

S-a iubit cu Anamaria Prodan în trecut, iar acum i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf în viaţa vedetei: „Îl iubesc şi acum!” Anunţ de ultimă oră

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are 50 de ani / Instagram

Anamaria Prodan trece prin momente grele în viaţa personală, după ce Laurenţiu Reghecampf a decis să divorţeze pentru a-şi continua relaţia cu amanta Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relaţiile dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au răcit în ultima perioadă. Anamaria Prodan spune că Tiberiu Dumitrescu, primul soţ al său cu care două fete superbe, este cel cu care se consultă şi a ajută să ia decizii în ceea ce priveşte familia. Anamaria Prodan se consultă cu Tibi Dumitrescu chiar şi când vine vorba de Bebe, băiatul pe care îl are cu Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, relaţie perfectă cu Tibi Dumitrescu

Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. (…) Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui. În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. în lumea asta totul este trecător și trebuie să lași.

Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo. Tibi este un bărbat puternic, este un bărbat care a fost baschetbalist, provine dintr-o familie fabuloasă. (…) Cât de mult ai trage de cineva, dacă este o chestie limitată, nu poți niciodată mai mult”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan nu mai dă înapoi! Dovada clară că Laurențiu Reghecampf e istorie

Anamaria Prodan nu mai dă înapoi. Vedeta a oferit dovada clară că Laurențiu Reghecampf este istorie pentru ea. Cei doi se află în plin proces de divorț, iar impresara de fotbaliști vrea să „scape” de numele de familie al soțului.

Reclamă

Anamaria Prodan a anunțat că își va schimba numele din buletin după ce procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf va fi dus la bun sfârșit.

Vedeta de 49 de ani este pregătită să scape de numele „Reghecampf” din buletin și să înceapă o relație cu un nou iubit. Anamaria își dorește un bărbat care „să mă modeleze, nu să-l inventez eu”, trimițând „săgeți” către căsnicia cu antrenorul de la Universitatea Craiova.

„Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie.

Reclamă 4 / 0/3

Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog. Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu.”, a spus Anamaria Prodan, pentru ego.ro.

Anunțul despre modificarea numelui este surprinzător, ținând cont că impresara spunea, în urmă cu ceva timp, că nu va renunța la numele de familie al soțului său, care așteaptă un copil cu amanta Corina Caciuc.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și