Închide meniul
Foto

Cum arată fotomodelul despre care se spune că este amanta lui Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan: „A crezut că o să ne distrugă”

Reclamă

Publicat: 1 iulie 2021, 19:12

Cum arată fotomodelul despre care se spune că este amanta lui Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan: „A crezut că o să ne distrugă”

Cum arată fotomodelul despre care se spune că este amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Abaca Press / AA via Hepta

Antrenorul de 45 de ani a anunţat, luna trecută, că va divorţa de vedeta cu care s-a căsătorit în 2008, în Las Vegas. Vestea a venit la scurt timp după ce aceştia îşi reînnoiseră jurămintele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată fotomodelul despre care se spune că este amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a negat că se va despărţi de Laurenţiu Reghecampf şi chiar a vorbit, în premieră, despre Florentina Raiciu. A anunţat că nu s-a întâlnit niciodată cu modelul de 32 de ani.

Totul a început în ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut (n.r – declarațiile conform cărora Ana și Reghe ar avea relații extraconjungale). Când a spus de Reghe, că a avut amantă, că și eu sunt cu altcineva. Eu nu am stat la mâna niciunui bărbat. Nu l-am luat de bărbat ca să mă îmbogățesc.

E jenant că în 2021 încă mai avem astfel de discuții, că «are amantă de opt ani și că nevastă-sa doarme, că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon». Eu unde eram? Eram moartă? Eu trăiam în casă cu soțul meu. Era la Steaua, mergea la antrenament și venea acasă. Unde sunt acei zeci de mii de euro pe care îi dădea amantei? Cum o cheamă, că nici nu știu. Florentina?!…nici măcar n-am văzut-o în viața mea. Au spus că i-am spart eu salonul..o prostie!

N-am văzut-o în viața mea pe femeia asta, nu m-a văzut în viața ei, nu am primit un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să ne distrugă, n-a făcut decât să-și facă un păcat. Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat în oraș, când întreba toată lumea cine e. Habar n-am cum arată. Am intrat pe Google și ne-am uitat cine e„, a spus Anamaria Prodan pentru gsp.ro.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Florentina Ana-Maria Raiciu (@florentinaraiciu)

A apărut şi o primă reacţie a modelului care a pozat în reviste pentru adulţi. „Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, a transmis Florentina Raiciu pentru redactia.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan a vorbit despre Florentina Raiciu
  • Laurenţiu Reghecampf a declarat că va divorţa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și