Închide meniul
Foto

Cum arată, în costum de baie, vedeta de 74 de ani care este confundată cu o adolescentă. Secretul formei de invidiat

Publicat: 10 septembrie 2023, 14:46

Reclamă
Cum arată, în costum de baie, vedeta de 74 de ani care este confundată cu o adolescentă. Secretul formei de invidiat

Cum arată, în costum de baie, vedeta de 74 de ani care este confundată cu o adolescentă

Vera Wang s-a fotografiat la piscină / Instagram

S-a aflat cum arată, în costum de baie, vedeta de 74 de ani care este confundată cu o adolescentă. Fosta patinatoare Vera Wang a postat imagini care s-au viralizat pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera este un cunoscut creator de modă şi are nu mai puţin de 3.1 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram. Fotografiile pe care le-a făcut la piscină au atras un „val” de comentarii de felicitare.

Cum arată, în costum de baie, vedeta de 74 de ani care este confundată cu o adolescentă. Vera Wang şi-a uluit fanii

Vera Wang a împlinit 74 de ani în luna iunie. Totuşi, reuşeşte să îşi „ascundă” vârsta şi să fie într-o formă de zile mari (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Nu are cum să aibă 70 de ani!„, „Legendă„, „Arată atât de tânără„, „Eşti atât de frumoasă, Vera„, au fost numai câteva dintre comentariile primite de vedeta din Statele Unite.

Născută la New York, în 1949, Vera Wang a cucerit internetul cu pozele sale. Ea este o fostă patinatoare care s-a angajat ca jurnalist la celebra revistă Vogue, pentru ca mai apoi să devină unul dintre cei mai cunoscuți designeri din lume. Conform Forbes, Vera Wang avea anul trecut o avere estimată la 630 de milioane de dolari.

Reclamă
Reclamă 4

Vera a recunoscut care este secretul ei. În ultimii 29 de ani, ea a avut grijă să doarmă cel puţin şase ore pe noapte. Mai mult, ea nu a refuzat niciodată un pahar de vodcă.

Somnul este vital, mai ales când ai de crescut două fete şi de condus o companie. Nu cred că lumea poate rezista fără un număr important de ore de somn. E vital, este ca vodca”, a spus Vera Wang, citată de glamour.mx.

Cunoscutul designer are o dietă nonconformistă. Bea un pahar de vodcă, în fiecare seară, în jurul orei 7, chiar dacă este un obicei pe care medicii nu îl recomandă.

Reclamă

Unul dintre lucrurile pe care lumea știe că îmi place să le fac este să beau un pahar cu vodcă, în jurul orei 7 seara. Fac asta de 30 de ani.

Nimeni nu mă crede, dar munca te menține tânăr. Îți menține mintea tânără și asta are o influență și asupra corpului tău”, a spus Wang, citată de people.com.

Ce nu a mai făcut de 9 ani Vera Wang

Fosta patinatoare ajunsă celebră creatoare de modă susține că a eliminat total din viața de zi cu zi sucurile acidulate, chiar și acele variante fără zahăr.

Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu nouă ani. A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”, a spus vestita creatoare de modă.

Ea merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul în care locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme.

Când vine vorba de mâncare, Veraa dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, „o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate„, recunoaşte Vera.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:18 23 iun.

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18 23 iun.

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15 23 iun.

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06 23 iun.

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

0:03 23 iun.

Florin Niţă, după Belgia – România 2-0: „Ne-am luptat cu un monstru al fotbalului! Am ieşit cu capul sus!” Promisiune uriaşă

23:56

Notele obținute de jucătorii României, după 0-2 cu Belgia. Cine a fost cel mai slab tricolor

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și