Închide meniul
Foto

Cum arată iubitul fiicei lui Leonard Doroftei! Vanessa, imagini rare cu parterenul ei: „Meriţi tot!”

Publicat: 28 septembrie 2024, 16:43

Reclamă
Cum arată iubitul fiicei lui Leonard Doroftei! Vanessa, imagini rare cu parterenul ei: „Meriţi tot!”

Cum arată iubitul fiicei lui Leonard Doroftei

Cum arată iubitul fiicei lui Leonard Doroftei. Vanessa, care este de o frumuseţe ieşită din comun, a postat fotografii rare cu partenerul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa are 21 de ani şi este unica fiică a lui Leonard Doroftei. Fostul mare campion mai are alţi doi băieţi alături de soţia lui, Monica: pe Adrian şi pe Alexandru (vezi galeria foto de la finalul articolului).

Cum arată iubitul fiicei lui Leonard Doroftei

Leonard Doroftei a revenit în România, după ce se mutase în Canada. Fiica sa este cea mai fericită pentru decizia luată de familie, „Moşul” dezvăluind de mai multe ori că Vanessei i-a fost extrem de dificil să renunţe la viaţa din România.

Vanessa este o prezenţă activă pe reţelele de socializare şi recent a postat mai multe fotografii cu iubitul ei. Fiica lui Leonard Doroftei i-a transmis un mesaj superb partenerului ei, de ziua lui.

„La mulţi ani! Meriţi întreaga lume! Te iubesc”, a fost mesajul care a însoţit fotografia postată de Vanessa, cu iubitul ei. Aceasta a mai postat alte patru fotografii cu cel care i-a furat inima: „Săruturi pentru tine”, a mai transmis fiica lui Leonard Doroftei.

Reclamă
Reclamă
Iubitul fiicei lui Leonard Doroftei
Iubitul fiicei lui Leonard Doroftei

Vanessa are planuri mari în România. Aceasta îşi doreşte să urmeze Facultatea de Medicină, după ce îşi va încheia toate studiile început deja în Canada.

„Vanessa, crede-mă, ea 5 ani de zile nu a ieșit din casă, adică doar cu noi, a zis la un moment dat: ’​Stop nu mai vreau cu voi, stop!’​, s-a plictisit de noi. Fiecare vacanță și-a petrecut-o în România, pe perioada liberă pe care a avut-o venea în România, ea a fost cea mai afectată.

Ea termină colegiul de acolo, cum au ei regulile lor, îți dai seama, să înveți limbă nouă, cum a fost franceza, greu pentru ea, și a răzbit. Prima dată a zis că vrea medicină, să vedem cum intră la medicină, ea o să vină doar cu notele, diploma iese mult mai târziu, astea sunt regulile lor în Canada”, a declarat recent Leonard Doroftei, despre unica sa fiică, conform iamsport.ro.

Reclamă

Leonard Doroftei a făcut dezvăluiri unice despre fiica sa

Leonard Doroftei a făcut dezvăluiri unice despre fiica sa. Fostul campion mondial de box a dezvăluit că, în ceea ce priveşte relaţiile cu băieţii, fiica sa discută cu mama ei. Leonard Doroftei are 3 copii: doi băieţi şi pe superba Vanessa.

„Cel mai bine o întrebi pe ea dacă i s-a propus să fie model, sau pe mama ei. E tânără, are o viață în față și poate să facă ce vrea. Noi suntem lângă ea și o susținem. Căci asta înseamnă familia, nu? Știi cum e, ai pușca în dulap! S-au schimbat vremurile acum, nu poți să le spui la copii ce să facă…Ei știu cel mai bine. Atâta timp cât ea e fericită… E fericită, are proiecte pentru viitor, Doamne ajută!

Să știi că lucrurile astea le vorbește cu mama ei, nu cu mine (n.r. – despre relaţii cu băieţi). Am copii cuminți, mulțumesc lui Dumnezeu! Nu mai sunt niște copii, sunt mari, deci nu pot să le mai spun eu ce să facă. Corect? Tu la 21 de ani ce făceai?„, a spus Leonard Doroftei pentru cancan.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și