Închide meniul
Foto

Leonard Doroftei a făcut dezvăluiri unice despre fiica sa: „Ştii cum e, ai puşca în dulap! Tu la 21 de ani ce făceai?!”

Publicat: 14 septembrie 2024, 8:56

Reclamă
Leonard Doroftei a făcut dezvăluiri unice despre fiica sa: „Ştii cum e, ai puşca în dulap! Tu la 21 de ani ce făceai?!”

Colaj AntenaSport - Instagram

Leonard Doroftei a făcut dezvăluiri unice despre fiica sa. Fostul campion mondial de box a dezvăluit că, în ceea ce priveşte relaţiile cu băieţii, fiica sa discută cu mama ei. Leonard Doroftei are 3 copii: doi băieţi şi pe superba Vanessa. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO CU FIICA LUI LEONARD DOROFTEI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa Doroftei a împlinit 21 de ani şi este de o frumuseţe uimitoare. Doroftei s-a întors cu familia în România şi a spus că fiica sa are deja planuri de viitor.

Leonard Doroftei a făcut dezvăluiri unice despre fiica sa

„Cel mai bine o întrebi pe ea dacă i s-a propus să fie model, sau pe mama ei. E tânără, are o viață în față și poate să facă ce vrea. Noi suntem lângă ea și o susținem. Căci asta înseamnă familia, nu? Știi cum e, ai pușca în dulap! S-au schimbat vremurile acum, nu poți să le spui la copii ce să facă…Ei știu cel mai bine. Atâta timp cât ea e fericită… E fericită, are proiecte pentru viitor, Doamne ajută!

Să știi că lucrurile astea le vorbește cu mama ei, nu cu mine (n.r. – despre relaţii cu băieţi). Am copii cuminți, mulțumesc lui Dumnezeu! Nu mai sunt niște copii, sunt mari, deci nu pot să le mai spun eu ce să facă. Corect? Tu la 21 de ani ce făceai?„, a spus Leonard Doroftei pentru cancan.ro.

Ce afacere îşi deschide Leonard Doroftei după revenirea în România

Revenit în România, fostul mare campion a decis să îşi încerce norocul într-o nouă afacere. De această dată va încerca să îşi deschidă o sală de box care să îi poarte numele. Leonard Doroftei i-a asigurat pe fanii săi că deja a început să caute spaţiul, în Capitală, pentru sala în care îşi doreşte să îi înveţe box pe cei dornici să scrie istorie în ring.

Reclamă
Reclamă

(Mai deschizi vreun restaurant?) Nu, nu, nu. E bine să te limitezi la ceea ce ştii să faci. Aşa e cel mai bine. Fac o sală mică de box, un atelier micuţ şi acolo să fac ceea ce ştiu să fac, nebuniile mele. Pentru că fac box de high level (n.r. de nivel înalt).

Dacă voi avea şansa, o să fac o sală în Bucureşti şi o să încep să antrenez. Mă duc să găsesc o sală, să văd cum ne orientăm. Stau, mă orientez şi caut, dar nu stau degeaba. Caut!„, a declarat Leonard Doroftei pentru AS.ro.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:38

Andrei Nicolescu, prima reacţie după ce Dinamo a primit fostul autocar al celor de la FCSB: „Nu mai suntem acum 30 de ani!”

9:54

Petrolul Ploieşti – Farul Constanţa LIVE TEXT (21:30). Duel de foc pe Ilie Oană. Gică Hagi caută să rupă seria negativă

9:27

Lovitura uriaşă dată de Răzvan Lucescu la PAOK. Un fost câştigător de Champions League va semna pe 2 ani

9:25

Carlos Sainz, probleme la Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Nu pot să îl mişc. Sper că mă voi simţi mai bine”

8:58

„Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF

8:29

Prima competiţie la care va participa Pan Zhanle, rivalul lui David Popovici, după ce a spulberat recordul mondial la 100 metri

1 VIDEOCalificările Marelui Premiu al Azerbaidjanului vor fi în direct pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (14:45) 2 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 3 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 4 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni 5 VIDEORichard Verschoor, cel mai rapid pilot în calificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan! Sprintul e la 13:15 (AntenaPLAY) 6 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1!
Citește și