Închide meniul
Foto

Cum arată iubitul la care visează fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu îşi caută fericirea: „Să fie un bărbat adevărat!”

Publicat: 11 august 2023, 9:53

Reclamă
Cum arată iubitul la care visează fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu îşi caută fericirea: „Să fie un bărbat adevărat!”

Cum arată iubitul la care visează fiica Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu, asaltată de fani în Congo / Instagram

S-a aflat cum arată iubitul la care visează fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a recunoscut că este singură şi că îşi caută fericirea în dragoste. Tânăra în vârstă de 23 de ani a oferit detalii despre viaţa ei şi asigură că nu se grăbeşte să se implice într-o relaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a trecut peste cel mai greu moment. A lăsat în urmă accidentările care au ţinut-o un an departe de baschet şi a revenit cu forţe proaspete. Sarah a participat alături de naţionala României la Jocurile Francofoniei, care au avut loc în Congo. A fost asaltată de fani.

Cum arată iubitul la care visează fiica Anamariei Prodan

Tânăra baschetbalistă a oferit, în această vară, detalii despre viaţa ei privată. A recunoscut cum ar trebui să arate bărbatul ideal, lângă care să îşi întemeieze o familie.

„În ceea ce privește fizicul, trebuie să fie un bărbat înalt, am nevoie de un bărbat înalt lângă mine„, a precizat Sarah Dumitrescu la spynews.ro.

Fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi-ar dori să fie susţinută necondiţionat în carieră.

Reclamă

Deocamdată sunt singură, mă simt foarte bine, mă distrez, sunt foarte fericită, nu simt nevoia să am pe cineva acum. Trebuie să fie bărbat, un bărbat adevărat, că găsesc numai copii pe aici.

Trebuie să mă respecte, să-l respect, să îmi respecte planurile pe care le am pentru viață, să fie alături de mine pe plan sportiv, să știe că eu voi pleca la un moment dat și dacă poate să stea cu mine și să fie alături de mine, atunci e bine„, a mai precizat Sarah.

Într-un interviu oferit la începutul acestui an, Sarah Dumitrescu a recunoscut că a trecut printr-o despărţire dureroasă. A fost marcată şi de divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o dezamăgire foarte mare (n.r. Laurenţiu Reghecampf). (Reporter: După acest divorţ, ţi-ai propus să fii mai atentă cu băieţii?) Da, chiar da! Eu n-am înţeles niciodată prin ce a trecut mama, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut toată dinamica, o să fiu mult mai atentă la cel pe care îl aleg. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea.

Nu (n.r. dacă este acum într-o relaţie). De-abia am fost într-o relaţie şi nu a mers. Nu cred că mai caut alta. Cred că trebuie să mă focusez pe mine şi ce am eu nevoie. Dacă o să fie vreun băiat, o să fie, dacă nu, nu. Nu caut o relaţie, am avut una destul de lungă şi bună. Nu am nevoie„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AS.ro.

Fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi în Congo

Sarah Dumitrescu a creat o adevărată isterie printre fanii din Congo. Atmnosfera a devenit electrizantă în momentul în care fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a dat jos tricoul şi l-a aruncat în tribune. Fanii s-au bătut pe el şi au asaltat-o pe Sarah Dumitrescu pentru poze.

Anamaria Prodan a postat imaginile pe contul ei de Instagram. „Sunt cea mai mândră mamă din univers!„, a scris agentul de jucători.

Selecţionata care a reprezentat ţara noastră la a IX-a ediţie a Jocurilor Francofoniei a încheiat competiţia de la Kinshasa pe locul 7, după victoria în faţa reprezentativei din Congo, 64-38.

Reclamă

În ultimul joc, antrenorii Ioannis Koukos şi Florin Covaciu au rulat întreg lotul avut la dispoziţie, pentru România marcând: Pop 16p 3×3, Biszak 11p 1×3, Kovacs 11p, Anastasescu 10p 1×3, Dumitrescu 8p şi Bobar 8p„, a anunţat Federaţia Română de baschet.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și