Închide meniul
Foto

Fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi în Congo. Isteria s-a declanşat după ce Sarah şi-a dat jos tricoul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2023, 17:15

Reclamă
Fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi în Congo. Isteria s-a declanşat după ce Sarah şi-a dat jos tricoul

Fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi în Congo

Sarah Dumitrescu / Instagram Anamaria Prodan

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a fost asaltată de bărbaţi în Congo. Sarah Dumitrescu a revenit pe terenul de baschet şi a participat cu naţionala României la Jocurile Francofoniei, ce s-au desfăşurat în Congo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu a făcut senzaţie în Congo, acolo unde a participat cu cu naţionala României la Jocurile Francofoniei. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a fost primită ca un adevărat star de fanii baschetului din Congo.

Fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi în Congo

Sarah Dumitrescu a creat o adevărată isterie printre fanii din Congo. Atmnosfera a devenit electrizantă în momentul în care fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a dat jos tricoul şi l-a aruncat în tribune. Fanii s-au bătut pe el şi au asaltat-o pe Sarah Dumitrescu pentru poze. (VEZI IMAGINI INCREDIBILE CU SARAH DUMITRESCU ŞI ADMIRATORII SĂI DIN CONGO)

Video cu momentul în care Sarah Dumitrescu îşi dă jos tricoul

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

„Selecţionata care a reprezentat ţara noastră la a IX-a ediţie a Jocurilor Francofoniei a încheiat competiţia de la Kinshasa pe locul 7, după victoria în faţa reprezentativei din Congo, 64-38.

În ultimul joc, antrenorii Ioannis Koukos şi Florin Covaciu au rulat întreg lotul avut la dispoziţie, pentru România marcând: Pop 16p 3×3, Biszak 11p 1×3, Kovacs 11p, Anastasescu 10p 1×3, Dumitrescu 8p şi Bobar 8p„, a anunţat Federaţia Română de baschet.

Sarah Dumitrescu e în culmea fericirii! S-a întors la „marea sa dragoste”

Sarah Dumitrescu a avut mari probleme cu accidentările în ultimii ani. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a suferit numai puţin de 3 operaţii la genunchi, care au ţinut-o departe de echipa de club la care era legitimată, Cal Poly. În cele din urmă, s-a recuperat şi este în culmea fericirii.

Reclamă 4 / 0/3

Este viața pe care am ales-o conștientă fiind că trebuie să renunț la ‘tot ce e pământesc frumos’. Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan.

Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic. Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. După două accidentări, revin încet și bine, tocmai datorită faptului că am avut și am o viața aproape perfectă!”, a spus Sarah Dumitrescu, în trecut, pentru click.ro.

Sarah este fiica din prima căsnicie a Anamariei Prodan. A recunoscut că a fost afectată de divorțul cu scandal al mamei sale de Laurențiu Reghecampf.

A fost o dezamăgire foarte mare. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea”, a spus Sarah Dumitrescu, la începutul acestui an, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și