Închide meniul
Foto

Cum arată paradisul celei mai cunoscute amante din România: „Am venit!”. Apariție surprinzătoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2022, 18:12

Cum arată paradisul celei mai cunoscute amante din România: „Am venit!”. Apariție surprinzătoare

Vica Blochina este fosta amantă a lui Victor Piţurcă

Vica Blochina este fosta amantă a lui Victor Piţurcă / Instagram

S-a aflat cum arată paradisul celei mai cunoscute amante din România, Vica Blochina. Fosta balerină a avut o apariție surprinzătoare, la o clinică estetică din București. Chiar dacă are o situație financiară excelentă și își face toate poftele, indiferent de costuri, blondina de 47 de ani anunță că paradisul ei nu se află în vreo locație exotică din străinătate, ci la un centru de intervenții estetice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina își dorește să arate ca în tinerețe, chiar dacă se apropie de pragul de 50 de ani (VEZI GALERIA FOTO). Din acest motiv, fosta amantă a lui Victor Pițurcă face eforturi mari, prin ședințe regulate la clinici de intervenții estetice.

Cum arată paradisul celei mai cunoscute amante din România, Vica Blochina

Vica, poreclită cea mai cunoscută amantă din România, s-a filmat astăzi în timp ce mergea la o nouă ședință pentru intervenții estetice.

„Am venit… în paradis”, a fost mesajul postat de Vica Blochina, pe Instagram.

Vica Blochina a ajuns în paradisul ei / Instagram Vica Blochina

Femeia care a avut o relație extraconjugală timp de 16 ani, cu Pițurcă, s-a filmat în timpul vizitei la clinica din Capitală, unde a apelat la lipoliză și conturing.

Reclamă
Vica Blochina a ajuns în paradisul ei / Instagram Vica Blochina

Vica Blochina a a dezvăluit pe ce cheltuie zeci de mii de euro

Cea mai cunoscută amantă din România a vorbit despre marea ei pasiune. Vica Blochina (47 de ani) a recunoscut că a ajuns să cheltuie chiar şi zeci de mii de euro pe blănuri. Fosta balerină nu se uită la bani când vede ceva care îi place, cu toate că în ultima perioadă a ajuns să se plângă că n-are bani să plătească întreținerea la bloc.

Vica Blochina recunoştea că a dat chiar şi 15.000 de euro pentru o haină de blană. Vedeta care a fost 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă a dezvăluit că are o slăbiciune extrem de scumpă.

Asta este viaţa mea, aici mă simt cel mai bine (n.r. printre blănuri). Am o blană de 15.000 de euro şi restul sunt ok. Mie îmi plac blănurile rău de tot! Eu mă pricep foarte bine la blănuri şi ştiu care sunt bune calitativ şi care nu sunt”, spunea Vica într-un interviu pentru antenastars.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta balerină este şi o împătimită a vacanţelor de lux. Şi-a început anul în Thailanda, într-o vilă care se închiria cu 12.000 de euro pe noapte. Totuşi, Blochina a dezvăluit că nu a plătit niciun ban şi că prietenii ei ar fi achitat tot.

„În ianuarie am stat o lună în Thailanda. Viața mea este wow. Am o viață așa cum mi-am dorit-o. Total atipică, nu sunt o femeie care să stea la cratiță. Îmi place mult să petrec, să ies!

Mie îmi plac petrecerile și îmi place, în general, să fac oamenii să se simtă bine. Dacă văd că e liniște undeva și sunt oamenii crispați, eu fac tot timpul tot posibilul să îi ridic în picioare”, a mai spus Vica Blochina.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și