Închide meniul
Foto

Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România: „Este făcut din piele de crocodil!”

Reclamă

Publicat: 11 martie 2024, 14:54

Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România: „Este făcut din piele de crocodil!”

Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina locuieşte într-un apartament de lux / Instagram

Se ştie cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România. Vica Blochina (48 de ani) şi-a prezentat, în faţa jurnaliştilor de la Antena Stars, apartamentul de lux din centrul Bucureştiului pe care l-a primit de la Victor Piţurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul selecţioner al României a fost, timp de 16 ani, într-o relaţie extraconjugală cu Vica Blochina. Cei doi au împreună şi un copil, pe Edan, cel care s-a mutat anul trecut cu tatăl său. Vica Blochina locuieşte singură acum în locuinţa de 125 de metri pătraţi.

Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina se bucură că, după mai multe renovări, are acum apartamentul la care doar visa. Fosta balerină a dezvăluit că este pasionată de artă şi că deţine mai multe tablouri scumpe. Şi patul în care doarme (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) este unul excentric.

Acest tablou cu Angelina Jolie este făcut de Craioveanu. Eu iubesc tablourile și îmi plac lucrurile valoroase. Îmi plac pictorii români.

Eu întotdeauna mi-am dorit să am o casă albă și cu lumină. Îmi plac culorile calde și culorile deschise, dar având copil mic nu puteam să fac. (…) Am păstrat candelabrele din cristal și vor rămâne pentru totdeauna. (…) Vitrina este adusă din Asia. Sunt piese de mobilier de peste tot din lume.

Reclamă

Oglinda este cumpărată de la un magazin de antichități și e foarte, foarte veche. (…) Patul este făcut din piele de crocodil. Candelabrele sunt aduse din China și sunt din cristal„, a declarat Vica Blochina pentru antenastars.ro.

Vica are apartamentul din 2007. Locuinţa din centrul Capitalei are 3 apartamente şi 2 balcoane. Este estimată la 350.000 de euro.

Câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician

Au apărut detalii despre câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician. Fosta balerină Vica Blochina face eforturi uriaşe pentru a-şi ascunde vârsta! Vedeta care a fost o lungă perioadă de timp într-o relaţie cu Victor Piţurcă, într-o perioadă în care fostul selecţioner al României era căsătorit, va împlini 49 de ani în luna august.

Reclamă 4 / 0/3

În mai puţin de o săptămână şi-a făcut patru intervenţii estetice. Şi-a mărit buzele cu acid hialuronic, a scăpat de riduri cu ajutorul botoxului, şi-a injectat pomeţii şi şi-a alungit bărbia. Medicul la care a apelat pentru aceste intervenţii a venit cu detalii.

Vica a beneficiat de un pachet full face care costă 2.500 de euro. În acest pachet a fost inclus: botox pentru estomparea ridurilor de expresie și acid hialuronic pentru volumizarea pomeților, buzelor și pentru reconturarea mandibulară. Toate aceste proceduri au șters 10 ani de pe fața Vicăi și am decis împreună să urmăm acest plan de intervenții minim-invazive, nefiind încă nevoie să apelăm la bisturiu pentru ceva chirurgical.

Întreaga procedură durează aproximativ o oră și se face cu o anestezie topică, făra dureri sau disconfort pentru pacienta noastră. Rezultatul final se păstrează aproximativ 9-12 luni și este varianta cea mai bună înainte de liftingul chirurgical”, a declarat Auday Al-Ahmad, esteticianul care s-a ocupat de procedurile Vicăi, pentru libertatea.ro.

16 ani a fost Vica Blochina într-o relaţie cu Victor Piţurcă. Cei doi au împreună şi un copil, pe Edan, cel care s-a mutat cu tatăl său.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și