Închide meniul
Foto

Cum arată Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan: „Îmi iubesc prinţesa!” Motivul pentru care nu apare în spaţiul public

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iulie 2023, 11:33

Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, este o prezenţă discretă în comparaţie cu cea a mamei sale şi chiar cu cea a surorii sale mai mici, Sarah. Rebecca preferă să îşi ţină cât poate de mult viaţa personală departe de ochii curioşilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, este o persoană discretă în ceea ce priveşte viaţa sa. Rebecca evită pe cât se poate să apară în spaţiul public. Totuşi, în rarele apariţii pe reţelele de socializare, Rebecca reprezintă o apariţie încântătoare. (VEZI IMAGINI CU FIICA CEA MARE A ANAMARIEI PRODAN ÎN GALERIA FOTO)

Cum arată Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a postat o imagine cu superba sa fiică, iar reacţiile au apărut imediat. „Îmi iubesc prinţesa„, este hastag-ul pus de Anamaria Prodan la fotografia cu fiica sa.

Într-unul dintre rarele interviuri acordate, Rebecca Dumitrescu a vorbit despre felul său de a fi, dar şi despre viaţa personală, despre care se ştiu extrem de puţine lucruri.

„Aici, în România, lumea mă cunoaște mai ales prin spusele mamei! Sau prin ce impresie își face lumea. Eu nu cred în așa așa ceva! Spre exemplu, eu nu vorbesc despre mine, după cum am evitat să vorbesc despre iubitul meu. Nu-mi convin, așadar, poveștile despre mine care nu sunt spuse de mine însămi!”, a spus Rebecca, conform playtech.ro.

Reclamă

Rebecca Dumitrescu a mai dezvăluit că este o fire ruşinoasă.

„100%, sunt foarte rușinoasă (n.r. dacă seamănă mai mult cu tatăl tău decât cu mama ta?). (Ce ai învățat de la mama ta?) Foarte multe. Să fii independentă, să nu ai nevoie de nimeni lângă tine, să înveți. Să nu depinzi de nimeni, nu trebuie să lași pe nimeni să îți spună cum să te îmbraci, cum să fii, cum să vorbești, să faci ce vrei tu„, a spus Rebecca Dumitrescu într-un interviu pentru AntenaStars.

Sarah Dumitrescu a întors toate privirile

În schimb, Sarah Dumitrescu este mult mai activă pe reţelele de socializare şi este copleşită cu mesaje măgulitoare.

Reclamă 4 / 0/3

„Adorabilă! Semeni mult cu mama ta” sau „Un corp bine lucrat” au fost câteva dintre comentarii.

Sarah este fiica cea mică a Anamariei Prodan, din prima căsnicie, cu Tiberiu Dumitrescu. Agentul de jucători mai are doi copii, pe Rebecca Dumitrescu şi pe Bebeto.

Spre deosebire de sora ei mai mare, Sarah Dumitrescu a acceptat să vorbească, în trecut, despre viaţa ei personală.

Sarah Dumitrescu a trecut printr-o despărţire anul trecut, dar a anunţat că îşi doreşte un bărbat alături de ea. Aceasta a dezvăluit cum vrea să arate următorul ei partener de viaţă. A mărturisit că viitorul ei iubit trebuie să o sprijine în cariera pe care o are în baschet, şi de asemenea, Sarah susţine că vrea un bărbat înalt alături de ea.

Deocamdată sunt singură, mă simt foarte bine, mă distrez, sunt foarte fericită, nu simt nevoia să am pe cineva acum. Trebuie să fie bărbat, un bărbat adevărat, că găsesc numai copii pe aici.

Trebuie să mă respecte, să-l respect, să îmi respecte planurile pe care le am pentru viață, să fie alături de mine pe plan sportiv, să știe că eu voi pleca la un moment dat și dacă poate să stea cu mine și să fie alături de mine, atunci e bine.

În ceea ce privește fizicul, trebuie să fie un bărbat înalt, am nevoie de un bărbat înalt lângă mine”, a declarat Sarah Dumitrescu, pentru spynews.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și