Închide meniul
Foto

Cum arată și cu ce se ocupă moștenitorii averii milionarului care primește trei pensii de la statul român

Publicat: 2 iunie 2024, 9:14

Reclamă
Cum arată și cu ce se ocupă moștenitorii averii milionarului care primește trei pensii de la statul român

Bogdan Călin și Robin sunt moștenitorii averii milionarului român care primește trei pensii de la statul român

Dumitru Dragomir este nelipsit de pe şantier/ AS.ro

Ei sunt moștenitorii averii milionarului român care primește trei pensii de la statul român. Dumitru Dragomir are un succes uriaș în afaceri și a adunat sume importante de bani după ce a plecat de la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal. „Oracolul din Bălcești” va lăsa toată aerea fiului său, Bogdan, și celor doi nepoți Robin și Bogdan Călin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a dat lovitura în afacerile imobiliare. Chiar el a recunoscut că a ajuns la o avere de peste 100 de milioane de euro. Mai mult, fostul conducător al fotbalului românesc, care tocmai a împlinit 78 de ani, primește și o sumă importantă de la stat.

Cine sunt moștenitorii averii milionarului care primește trei pensii de la statul român

Nepotul lui cel mare, Bogdan Călin Dragomir, îi calcă pe urme. Joacă fotbal și chiar a debutat la seniori în tricoul Rapidului. A ajuns apoi la FC Voluntari. El afirmă că niciodată nu a fost atent la averea familiei.

Nu am avut niciodată bani pe care să-i cheltui fără să mă uit pe ce îi dau. Bani de buzunar am doar atât cât am nevoie. Am avut mereu fix ce-mi trebuia. Am primit întotdeauna cât am cerut, dar nici nu prea-mi trebuie, sincer„, a declarat Bogdan Călin Dragomir pentru fanatik.ro.

Și cel de-al doilea nepot joacă fotbal. Spre deosebire de fratele său, care este fundaș, Robin joacă în atac.

Reclamă
Reclamă 4

Am jucat tenis la început, am luat și niște premii. Mama m-a dat la tenis, dar eu mă uitam doar la fotbal. Îmi plăcea foarte mult fotbalul și la 10 ani am mers la școala lui Falemi”, a spus Robin Dragomir pentru sursa citată anterior.

Dumitru Dragomir: „Iau trei pensii. Mă duc spre 5.000 de euro pe lună”

Dumitru Dragomir a recunoscut că a dat o lovitură importantă şi că şi-a asigurat bătrâneţea. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal îşi „rotunjește” serios conturile în 2024.

„Oracolul din Bălceşti” a început să primească, începând cu acest an, şi o pensie de la Parlament. Chiar Dumitru Dragomir a anunţat că a primit deja o sumă care se ridică la aproximativ 7.000 de lei.

Reclamă

În perioada în care era la conducerea Ligii, Dumitru Dragomir primea un salariu lunar de 15.000 de euro (n.r. 74.645 de lei). A cotizat astfel o sumă importantă la stat şi acum este recompensat.

„Mitică” Dragomir face avere şi din afacerile imobiliare. Construieşte blocuri pe terenurile cumpărate de la Gigi Becali, în Pipera. Acesta este nelipsit de pe şantier şi îşi petrece o mare parte de timp într-o rulotă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Am pensie bună că acuma mi-a dat și de la Parlament. Băi, nu iau niciun leu din firmele de când s-au înființat. Niciun leuț. Trăiesc numai din pensia mea și a nevesti-mii.

Iau 3 pensii, dar asta e altceva. Legale toate. Am de la sport renta viageră, puțin, câteva sute de euro. Am de la Parlament și deja mi-a venit prima pensie. Am în jur de 7.000 de lei. Am două legislaturi pline, 8 ani.

Și am pensia pe care am plătit și pentru care am cotizat: 4.000 de euro. Cu toate trei mă duc spre 5.000 de euro pe lună. Mai are și nevastă-mea vreo 2.700 de lei. Nu cheltui nici 2.000 de euro pe lună. Dau la nepoți. N-am bani niciodată„, a declarat Dumitru Dragomir.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:00

VideoDavid Popovici luptă în semifinalele probei de 200 m liber a Campionatelor Europene (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, ora 19:41)

17:58

Carlos Alcaraz, eliminare surprinzătoare la Queen’s! Campionul en-titre de la Wimbledon va coborî în clasamentul ATP

17:27

Slovenia – Serbia 1-1. Gol la ultima fază, cu Istvan Kovacs la centru! Meci „nebun” la EURO 2024

17:20

Ana Bogdan merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Mesajul emoţionant al româncei: „Primul pas spre acel vis a devenit realitate”

17:01

România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, lăudat de „diavolii roşii”! Cum a fost descris căpitanul „tricolorilor”

16:49

Andrei Rațiu, sărbătorit în cantonamentul echipei naționale! Cadoul primit de „Sonic”, care a împlinit 26 de ani

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și