Închide meniul
Foto

„Iau trei pensii!” Cine este milionarul care primeşte o avere de la statul român: „Mă duc spre 5.000 de euro pe lună”

Publicat: 26 ianuarie 2024, 12:30

Reclamă
„Iau trei pensii!” Cine este milionarul care primeşte o avere de la statul român: „Mă duc spre 5.000 de euro pe lună”

Milionarul care ia 3 pensii a dezvăluit care este afacerea cu românii se pot îmbogăţi

Dumitru Dragomir este nelipsit de pe şantier/ AS.ro

Iau trei pensii!„, a dezvăluit milionarul de 77 de ani care primeşte, lună de lună, o adevărată avere de la statul român. Dumitru Dragomir a recunoscut că a dat o lovitură importantă şi că şi-a asigurat bătrâneţea. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal îşi va „rotunji” serios conturile în 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Oracolul din Bălceşti” a început să primească, începând cu acest an, şi o pensie de la Parlament. Chiar Dumitru Dragomir a anunţat că a primit deja o sumă care se ridică la aproximativ 7.000 de lei.

„Iau trei pensii!” Dumitru Dragomir este milionarul care primeşte o avere de la statul român

În perioada în care era la conducerea Ligii, Dumitru Dragomir primea un salariu lunar de 15.000 de euro (n.r. 74.645 de lei). A cotizat astfel o sumă importantă la stat şi acum este recompensat.

„Mitică” Dragomir face avere şi din afacerile imobiliare. Construieşte blocuri pe terenurile cumpărate de la Gigi Becali, în Pipera. Acesta este nelipsit de pe şantier şi îşi petrece o mare parte de timp într-o rulotă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Am pensie bună că acuma mi-a dat și de la Parlament. Băi, nu iau niciun leu din firmele de când s-au înființat. Niciun leuț. Trăiesc numai din pensia mea și a nevesti-mii.

Reclamă

Iau 3 pensii, dar asta e altceva. Legale toate. Am de la sport renta viageră, puțin, câteva sute de euro. Am de la Parlament și deja mi-a venit prima pensie. Am în jur de 7.000 de lei. Am două legislaturi pline, 8 ani.

Și am pensia pe care am plătit și pentru care am cotizat: 4.000 de euro. Cu toate trei mă duc spre 5.000 de euro pe lună. Mai are și nevastă-mea vreo 2.700 de lei. Nu cheltui nici 2.000 de euro pe lună. Dau la nepoți. N-am bani niciodată„, a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Dumitru Dragomir are o pensie mai mare decât Ion Ţiriac. Fostul jucător de tenis încasează lunar 12.000 de lei de la statul român. Miliardarul a ales însă să nu o ridice în ultimii 23 de ani. Toţi banii au intrat într-un cont şi nu au fost folosiţi încă, ţinând cont de averea avută de fostul jucător.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care Ion Ţiriac are o pensie atât de mare se leagă de perioada în care acesta şi-a terminat cariera în tenis. Următorii 20 de ani acesta a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel.

Suma uluitoare plătită de Dumitru Dragomir pentru un loc de veci în Cimitirul Bellu

Fostul preşedinte al LPF nu s-a uitat la bani în momentul în care şi-a cumpărat o criptă în Cimitirul Bellu din Bucureşti.

Fostul şef al fotbalului românesc a achitat aproximativ 90.000 de euro pentru o criptă situată lângă cea cumpărată de Viorel Păunescu. În schimb, un antrenor român a ajuns, în urma unei licitaţii, să plătească de patru ori mai mult.

Mi-am luat măsuri din toate punctele de vedere pentru că sunt în vârstă acum. Mi-am luat criptă lângă Viorel Păunescu, să fiu la Bellu lângă el. (Ţi-ai cumpărat loc de veci?) Da, cum să nu? Am dat pe el cât pe un apartament. Am dat vreo 80.000-90.000 de euro.

Un fost fotbalist, care este antrenor acum în țările arabe, a concurat și s-a dus cu licitația până la 350.000 de dolari. S-a dus până la 350.000 în licitație.

Sunt și de 500.000 de euro. Tu ai văzut ce e acolo? Sunt monumente, știu că nu te ajută, dar este bine să te asiguri ca să nu mai umble copiii să-ți facă loc de veci„, a declarat Dumitru Dragomir.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și